Dues festes d'aniversari a Sicília, a "Katalonski"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el setè capítol de "Katalonski", en què Halldor Mar visitarà Sicília on gaudirà de dues festes d'aniversari i descobrirà com es practica del "dolce far niente"

A Sicília, el músic islandès viurà dues festes d'aniversari. Una, a Castelvetrano amb Stella Finiru, que explicarà una història boja de com va aprendre català per culpa d'un lladre guapo i un mosso d'esquadra simpàtic. I l'altra, a Palerm, on Riccardo Lo Bue li ensenyarà com es practica el "dolce far niente". A més, Maria Stella Adamo li farà una classe de C-àlgebra per a principiants; a Ragusa jugarà a rugbi amb Giulio Pitroso i plorarà en un jardí de Piazza Armerina amb el guia Dinio Cuttitta, a qui el català va fer sortir definitivament de l'armari.

Halldor Mar, el presentador del programa "Katalonski", un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i aquesta decisió els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests "estrangers" o "gent estranya" com ell que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents de què passa a casa nostra.

"Katalonski" és una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

tv3.cat/katalonski

facebook.com/KatalonskiTV3/

twitter.com/KatalonskiTV3

Anar al contingut