La Neus, la Carme i en Lluís, en un moment crític per al de Menorca
La Neus, la Carme i en Lluís, en un moment crític per al de Menorca
El diumenge, a les 23.40

Dos trencaments i una entrevista, a "Mai neva a Ciutat"

El diumenge 12 d'agost, a les 23.40, TV3 emetrà dos capítols més, el tercer i el quart, de "Mai neva a Ciutat", una sèrie dirigida per Joan Fullana sobre la crisi dels 30, que retrata la inestabilitat emocional d'aquests joves. Després de l'aterratge a l'illa, que no va ser fàcil, sembla que el projecte del blog de la Neus comença a agafar força, i la seva vida, sentit.

TV3 emetrà diumenge una altra sessió doble de "Mai neva a Ciutat", la sèrie original d'IB3, la televisió pública de les illes Balears, triada pel públic i dirigida per Joan Fullana. Amb l'emissió d'aquests dos episodis, els espectadors hauran travessat l'equador de la sèrie i ja només els quedarà el desenllaç, que s'emetrà el diumenge 19 en una nova sessió doble.

En el primer episodi d'aquest diumenge, la Neus va a la ràdio perquè li facin una entrevista com a bloguera, en Fran deixa en Lluís i en Joan Rius, la Neus. A més, el cantautor Tomeu Penya farà un "cameo" en què s'interpreta a ell mateix. El segon episodi explica la ruta a Felanitx en furgoneta de la Neus i la Carme, des de ciutat fins a la casa del pintor Miquel Barceló, a qui van a entrevistar. En aquest viatge es desfaran malentesos del passat, perquè tot continuï sent com abans. Amb el Lluís costarà una mica més.

Capítol 3: "Qui ho hagués dit d'en Joan Rius"

El projecte de la Neus funciona i fa entrevistes a personalitats com Toni Gomila o Tomeu Penya. La protagonista ha començat una relació de sexe ocasional amb en Joan Rius, i en Fran ha deixat en Lluís, perquè ha sabut l'"affaire" de Lisboa.

La Neus intenta animar en Lluís, però acaben tots dos amics barallats. Un col·laborador d'IB3 Ràdio, en Toni Nievas, telefona a la Neus per entrevistar-la. L'entrevista resulta impertinent i incòmoda, i la Neus aprofita per sincerar-se. No li surt del tot malament, perquè la Marga, la presentadora, li fa una proposta molt temptadora.

El dia acaba amb una altra sorpresa, quan troba en Joan Rius en un bar amb una altra antiga companya de l'institut.

Capítol 4: "A la carretera"

La situació viscuda amb en Joan ha desconcertat la Neus que, poc animada, té una entrevista amb en Miquel Barceló. La seva amiga Carme, que està de baixa per una lesió al canell, l'acompanya amb la furgoneta.

El camí fins a Felanitx resultarà una prova d'obstacles surrealista, amb més aventures de les previstes. Durant el trajecte, la Neus s'adona que la Carme està angoixada per haver de tornar a la feina i que és addicta als relaxants musculars. Però també s'adona que no ha estat tan bona amiga com es pensava, i que moltes vegades fa falta fixar-se més en els detalls per estar a prop de qui més estimes.

tv3.cat

Anar al contingut