Dolors Sabater
Dolors Sabater

Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, a "El matí de Catalunya Ràdio": "Les conclusions de la comissió del procés constituent s'han de tirar endavant"

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha afirmat que les conclusions de la comissió del procés constituent "s'han de tirar endavant perquè el Parlament té l'encàrrec del 27-S, del resultat que li va donar el poble i del que li va demanar el poble. Per tant, és evident que això s'ha de tirar endavant i s'ha de produir"

L'alcaldessa de la tercera ciutat més important de Catalunya ha fet balanç molt positiu del poc més d'un any que fa que lidera la ciutat. Sobretot perquè la coalició de govern ha demostrat solidesa. Per això, de moment, no es plantegen que el PSC entri també a l'executiu municipal, integrat ara per Guanyem, Esquerra Republicana, Més i Iniciativa-Esquerra Unida. Sabater considera que a Badalona s'ha demostrat que "federalistes i independentistes podem treballar junts" i que "som un exemple i model de punt de trobada per al país, pensant en la república catalana". L'alcaldessa creu que "una unilateralitat de les decisions no pot excloure ningú, però esperar que fem el procés de manera acordada amb l'Estat no pot frenar un procés popular i de lluita".

 

Dolors Sabater també s'ha mostrat molt satisfeta del seu mandat fins ara perquè, assegura, han aconseguit canviar la imatge de la ciutat, marcada fins ara pel popular Xavier García Albiol. Segons l'alcaldessa, "s'associava el nom de Badalona a conflicte, a confrontació, a ciutat que era difícil veure-la amb valors humans. En canvi, ara associem Badalona amb valors, ara ens estem projectant en positiu. Aquesta obertura ha atret moltes entitats demanant Badalona com a seu de jornades, declaracions, etc."

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

Anar al contingut