Dolors Montserrat, aquest dilluns, al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio

Dolors Montserrat, portaveu parlamentària del Partit Popular de Catalunya, serà aquest dilluns al programa "L'oracle", amb Xavier Graset, per parlar sobre l'actualitat política catalana i espanyola, entre altres qüestions

El programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, conversarà aquest dilluns, 20 d'abril, amb Dolors Montserrat, portaveu parlamentària del PPC.
La dirigent popular farà tertúlia sobre temes de l'actualitat política catalana i espanyola i sobre l'actual escenari de crisi econòmica. Dolors Montserrat també conversarà amb Xavier Graset sobre quines són les perspectives que té el seu partit de cara als comicis europeus del mes de juny, i abordarà la qüestió de l'eventual sortida del PPC de l'expresident Josep Piqué per integrar-se a la Casa Gran del Catalanisme de CDC, entre altres qüestions. Completaran l'habitual tertúlia del programa el director adjunt del diari El Punt, Manel Cuyàs; el periodista Manuel Milian Mestre; Anton Maria Espadaler, medievalista, i la redactora en cap del diari El Mundo, Ángeles Escrivà.
"L'oracle", amb Xavier Graset, s'emet de dilluns a divendres, de les 3 a les 4 de la tarda.
Anar al contingut