Dissabte i diumenge

Doble sessió de la Segona B aquest cap de setmana, a Esport3

Dissabte, a les 18.30, Esport3 emetrà, en directe, el partit entre el Barça B i el Vila-real B. I diumenge, a les 17.30, serà el torn de l'Olot-Lleida Esportiu

La Segona B torna a ser protagonista per partida doble a la graella del canal Esport3 aquest cap de setmana. Dissabte, a les 18.30, des del Miniestadi, s'emetrà en directe el que el tècnic del Vila-real B, Miguel Álvarez, ha definit com un "superpartit", el duel entre els filials del FC Barcelona i del conjunt groguet. Els de la Plana arriben al partit com a líders i després de sumar dues victòries en els dos últims desplaçaments, contra l'Ejea i el Peralada. A més, Álvarez, tècnic de llarguíssima trajectòria en el futbol català, pot comptar amb Samuel Chukwueze i Manu Morlanes, jugadors habituals en les convocatòries amb el primer equip. El Barça B de García Pimienta, però, també es presenta al partit en bon moment, amb una ratxa de sis partits sense perdre i 14 punts dels últims 18. Els blaugranes perden per lesió Kike Saverio, que estarà tres mesos i mig de baixa, però han pogut solucionar els problemes burocràtics que impedien la inscripció del central Roland Araújo i el lateral Moussa Wagué, tot i que només Araújo estarà a punt per jugar.

I diumenge, a les 17.30, Esport3 transmetrà, en directe, des de l'Estadi Municipal d'Olot el duel entre el conjunt garrotxí i el Lleida Esportiu. Els olotins, vuitens amb 11 punts, venen de perdre al camp de l'Atlètic Balears però presenten un immillorable precedent al seu camp, amb una golejada (4-0) contra el Badalona. Els lleidatans van ser eliminats a la Copa del Rei per l'Ebre (2-1) però es mantenen invictes a la Lliga després de sumar 3 victòries i 5 empats, que els han situat en la quarta posició.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

 

Anar al contingut