Ricard Ustrell
Dissabte, a les 21.55

Doble legalitat, a "Preguntes freqüents"

Aquest dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents" posarà a debat la legalitat vigent, l'obediència i la desobediència, i el desplegament policial a Catalunya. Per analitzar aquests temes, Ricard Ustrell comptarà amb Joan Tardà, diputat d'ERC, i Javier Nart, eurodiputat de Cs. També participaran en el programa el periodista Josep Cuní i l'extinent Luis Gonzalo Segura.

"Preguntes freqüents" ("FAQS"), amb Ricard Ustrell, es preguntarà a quina legalitat cal obeir, tant en l'àmbit polític com policial, davant el desembarcament previst de milers d'agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil fins a l'1 d'octubre. Participaran en el programa Joan Tardà, diputat d'ERC, i Javier Nart, eurodiputat de Cs, que debatran sobre les detencions d'alts càrrecs del govern aquesta setmana.

El periodista Josep Cuní exposarà la seva opinió sobre el paper de la premsa en aquesta situació, quina capacitat d'incidir en els mitjans tenen els governs i si avui, tal com denuncien col·legis professionals o col·lectius com el Grup Barnils, s'està posant en dubte la llibertat d'expressió. En el debat, també hi intervindran els periodistes Pilar Rahola i Maiol Roger, col·laboradors del programa.

El programa també conversarà amb Luis Gonzalo Segura, extinent de l'Exèrcit de Terra, expulsat del cos després de denunciar presumptes casos de corrupció. Amb ell, el programa analitzarà el desplegament policial comunicat pel ministre d'Interior com a suport dels Mossos i si en realitat és una intervenció de l'Estat.

"Preguntes freqüents" és el nou programa de TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es planteja l'audiència, cada dissabte a la nit Ricard Ustrell buscarà les claus de l'actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut