Bàsquet

Doble jornada de l'Eurolliga a Esport3

Demà i dimecres Esport3 oferirà els partits del Barça i el Reial Madrid de la tretzena jornada de l'Eurolliga. I dijous i divendres es podran seguir també per Esport3 els partits de l'equip blaugrana i dels madrilenys de la penúltima jornada.

Just abans de Nadal arriba una altra jornada doble de l'Eurolliga en què Esport3 oferirà quatre partits.

Demà, a les 20.45 un revifat Reial Madrid rebrà un València que ja acumula vuit derrotes consecutives en aquesta competició. El partit es podrà seguir per Esport3 amb Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal

Dimecres, dia 20, un FC Barcelona en plena crisi jugarà contra l'Unicaja de Màlaga, que també està fent una mala temporada. Els blaugrana necessiten la victòria si volen tenir alguna oportunitat de classificar-se per al play-off. La transmissió, a partir de les 21.00, serà de Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Dijous, dia 21, comença la catorzena i penúltima jornada de la primera volta de l'Eurolliga. A les 21.00 s'emetrà l'enfrontament entre el Bamberg i el Reial Madrid. Els alemanys s'han refet d'un mal començament i aspiren seriosament a entrar en el play-off. Els comentaris seran de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

I el divendres dia 22 el Barça visitarà la pista del Baskonia del català Pedro Martínez en un duel clàssic del bàsquet europeu. El matx començarà a les 20.30 i la locució serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

esport3.cat

#EurolligaE3

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut