Serielizados
Serielizados

Divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" farà un espai especial "Joc de sèries" per parlar de Serielizados Fest des del CCCB

L'espai començarà a les onze del matí i hi intervindran responsables de les sèries "The Young Pope", "Gomorra" o "Nit i dia", que dilluns estrena la segona temporada a TV3

Demà, 21 d'abril,  "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà un espai  especial per parlar del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona que celebra des d'ahir fins dissabte al CCCB, la Filmoteca de Catalunya, la Fàbrica Moritz, la Sala Hiroshima, el Cinema Phenomena i l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

En aquesta quarta edició del festival, Itàlia n'és el país convidat i per això s'ha convidat Tony Grisoni, guionista britànic de "The Young Pope" i "Miedo y Asco en Las Vegas"; Leonardo Fasoli i Maddalena Ravagli, de "Gomorra" i "CeroCeroCero", i Ludovica Rampoldi, de "1992" i també "Gomorra". Tots ells, durant el certamen,  parlaran sobre l'auge del gènere negre italià i de les seves novetats com "1993" i "Il Commissario Maltese."

Precisament Mònica Terribas entrevistarà Tony Grisoni, guionista d'una de les sèries de l'any, "The Young Pope". Es tracta d'una coproducció entre Itàlia, França, els Estats Units i Espanya que dirigeix Paolo Sorrentino i que protagonitza Jude Law en l'hipotètic paper del papa Pius XIII.

A més, es parlarà amb els dos directors del festival Víctor Sala i Betu Martínez. A la conversa amb Sala i Martínez, s'hi afegiran Leonardo Fasoli, guionista de "Gomorra", la sèrie basada en el llibre de Roberto Saviano sobre la Camorra napolitana, i els especialistes en sèries del programa Sílvia Comet, Àlex Gutiérrez i Cristina Bordas.

Més tard, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà la nova temporada de "Nit i dia" amb alguns dels seus protagonistes com el seu codirector, Manuel Huerga, i els actors Peter Vives i Clara Segura. "Nit i dia" narra la vida quotidiana d'una jove metge forense i el conflicte entre la seva voluntat de portar una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut