Divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" es farà en directe des del Teatre Kursaal de Manresa

A partir de les set, Mònica Terribas farà el programa des de la capital del Bages amb motiu de la campanya "Manresa, cor de Catalunya". Entre altres continguts, el programa comptarà amb entrevistes amb diferents personalitats bagenques i l'actuació d'Enric Montefusco i de Gossos.
Mònica Terribas

Mònica Terribas

Demà, 14 d'octubre, a partir de les set del matí, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà des del Teatre Kursaal de Manresa per la campanya "Manresa, cor de Catalunya".

El programa començarà repassant l'actualitat del dia i, a tres quarts de nou, tertúlia amb diferents personalitats del món cultural i dels mitjans de comunicació relacionades amb la capital del Bages. Hi participaran Genís Sinca, periodista i escriptor; Irene Ramentol, periodista del "Regió 7" i vicepresidenta del Grup Barnils; Isaac Vilalta, corresponsal de Catalunya Ràdio al Bages; Gonçal Mazcuñan, president del consell editorial de "Regió 7",  i Sara González, periodista i autora del llibre "El cas Mercuri. La galàxia Bustos".

A partir de les deu, Mònica Terribas entrevistarà el músic i exlíder de Standstill Enric Montefusco, que també actuarà per presentar el seu primer disc en solitari, "Meridiana". Després es farà una taula rodona per debatre com combatre la pobresa des de la solidaritat. Hi participaran sor Lucía Caram, monja dominica i impulsora del projecte #Invulnerables, per eradicar la pobresa infantil i familiar; Pere Joan Cardona, responsable de la unitat de tuberculosi experimental de l'Institut Germans Trias i Pujol de Badalona; Valentí Junyent, alcalde de Manresa, i Joan Morros , coordinador de l'associació cultural El Galliner.

En acabar, el programa parlarà de la importància del bàsquet a la capital del Bages amb Ibon Navarro, entrenador de l'ICL Manresa, i Ernest Macià, redactor d'esports de Catalunya Ràdio.

A partir de les onze, entrevista i actuació del grup Gossos, que acaben de publicar el seu nou disc, "Zenit". Natxo Tarrés, a la veu i a la guitarra acústica; Juanjo Muñoz, a la veu  i a la guitarra elèctrica; Santi Serratosa, a la bateria simple, i Roger Farré, a la veu, interpretaran la cançó "La llum que portes dins".

A partir d'un quart de dotze, a l'espai "Fem-ho fàcil" es parlarà de gastronomia i en concret de la Denominació d'Origen Pla de Bages per als vins que es fan en aquesta comarca. Mònica Terribas en parlarà amb  Joan Soler, president del consell regulador de la D. O.;  Isaac Vilalta des de les bodegues d'Oller del Mas, i Frank Margenat, gerent d'aquesta empresa vitícola.

A la recta final del programa, i dins l'espai "Deixa que soni", hi haurà una conversa entre Miqui Puig, Blai Marsé, Enric Montefusco i els membres de Gossos.

Per acabar, el grup del Bages interpretarà el tema "Un nou present".

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, des de les sis del matí fins a la una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio