"El matí de Catalunya Ràdio" es farà a l'Hospital Clínic
"El matí de Catalunya Ràdio" es farà a l'Hospital Clínic

Divendres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des de l'Hospital Clínic de Barcelona

Demà, 30 de juny, "El matí de Catalunya Ràdio", es farà al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona-Campus Hospital Clínic. El programa parlarà amb el conseller de Salut, Antoni Comín, i amb dos dels seus predecessors en el càrrec, i també hi haurà les actuacions musicals de La Iaia i de la coral d'aquest centre hospitalari.

A dos quarts de vuit, la periodista del programa Laia Claret parlarà des d'un dels quiròfans amb el doctor Antonio Alcaraz, cap d'Urologia de l'Hospital Clínic que explicarà, durant tot el programa, com es fa el seguiment del tractament d'un càncer de pròstata amb cirurgia robòtica.

A dos quarts de nou, el programa entrevistarà Josep Maria Campistol, director general de l'Hospital Clínic;  Marina Geli, consellera de Salut de la Generalitat des del 17 de desembre del 2003 al 27 de desembre del 2010; Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat des del 29 de desembre del 2010 fins al 14 de gener del 2016; i amb Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat, en el càrrec des del 14 de gener del 2016.

Al voltant de les deu del mati hi haurà la primera actuació del grup musical La Iaia amb Ernest Crusats, guitarra i veu; Jordi Casadesús, multinstrumentista, i Jordi Torrents, bateria, que interpretaran el tema "Un i mig".

En acabar, el programa farà una taula rodona per submergir-se en l'ADN de l'Hospital Clínic amb alguns dels seus professionals. Hi participaran Antoni Trilla, cap del Servei d'Epidemiologia i vicedegà de la Facultat de Medicina; Josep Dalmau, consultor del Servei de Neurologia; Eduard Gratacós, director de BCN-Natal, i professor de la Universitat de Barcelona; Antoni Maria de Lacy, cap de Cirurgia Gastrointestinal i amb Meritxell Costa, estudiant del MIR.

A tres quarts d'onze, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà de l'edició d'aquest any del Canet Rock que es farà dissabte. Per això, Mònica Terribas en parlarà amb Josep Maria Mainat, promotor del Festival, exmembre de La Trinca, i col·laborador de Catalunya Ràdio. En acabar, una altra actuació de La Iaia, ara, amb el tema "No sé què fer amb la meva vida".

Després de les notícies de les 11.00, 25 membres del Cor del Clínic interpretaran el tema "My way", del músic francès Claude François i que va popularitzar Frank Sinatra.

Josep Maria Mainat tornarà a l'antena per protagonitzar el seu espai "Un futur brillant" en què parlarà amb Josep Maria Campistol, director de l'Hospital Clínic i amb el doctor Antonio Alcaraz, cap d'Urologia de l'Hospital Clínic.

Per acabar, la secció "Joc de sèries", amb Sílvia Comet, i  una altra actuació del Cor del Clínic, ara, amb la interpretació del tema de Bob Thiele i George David Weiss, i que va popularitzar Louis Arsmtrong, "What a wonderful world".

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, des de les sis del matí a la una del migdia.

 

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

 

Anar al contingut