Divendres, Catalunya Música oferirà en directe el concert del pianista Tzimon Barto i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Stuttgart des del Liederhalle

El divendres 20 de gener, a les 20.03 h.

Catalunya Música connectarà amb el Liederhalle d'Hamburg per transmetre el concert del pianista Tzimon Barto i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Stuttgart dirigida per Christoph Eschenbach. Interpretaran obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Wolfgang Rihm, Richard Strauss i Ludwig van Beethoven. És un dels concerts més destacats de la temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Stuttgart. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Olga Cardús.

El pianista Tzimon Barto és un dels artistes més singulars i de més talent de l'actualitat, i combina la seva carrera de solista amb la poesia i la literatura. Això fa que les seves aproximacions a les obres que interpreta siguin molt personals i gens convencionals, i l'han convertit en un dels pianistes nord-americans més cèlebres a nivell mundial. En el concert del 20 de gener al Liederhalle de Stuttgart, Barto mostrarà el seu amplíssim repertori interpretant obres que van des del classicisme fins al segle XXI, passant pel Romanticisme. Concretament, interpretarà el Rondó per a piano i orquestra KV 386 de Mozart, el Concert per a piano n. 2 de Wolfgang Rihm (obra que li està dedicada) i la "Burlesca" per a piano i orquestra en re menor de Richard Strauss. Completarà la vetllada la Simfonia n. 8 op. 93 de Ludwig van Beethoven.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut