Diumenge, "No perdis el compàs" amb famílies de Gironella, Palma i Tarragona

Diumenge, a les 18.45, TV3 emetrà una altra entrega del concurs musical presentat per Jose Corbacho i Victòria Maldi. Tres noves famílies, provinents de Gironella, Palma i Tarragona, participaran a "No perdis el compàs", que aquest estiu omple la televisió de música i entreteniment els diumenges al vespre.

Presentat per Victòria Maldi i Jose Corbacho, el concurs té una mecànica senzilla, però addictiva, en què l'entreteniment, els coneixements musicals dels concursants i la cuidada posada en escena es combinen a parts iguals. Hi participen tres equips intergeneracionals, que competeixen en una sèrie de proves musicals en què han de demostrar coneixements de cançons, de tots els estils, èpoques i grups, a més de mesurar la seva cultura musical. Només un equip passarà a la final i optarà a un premi en metàl·lic, que pot arribar fins als 20.000 €.

L'emoció, l'espectacle i el bon humor estan garantits durant els 120 minuts de programa, que té un dels punts forts en el plató, amb dues àrees de joc ben diferenciades. A la zona de faristols, s'hi fan les proves que necessiten el polsador, i a l'escenari, hi ha amb 3 micròfons de peu que estan a la mateixa alçada, però es van amagant a mesura que les proves avancen i els concursants fallen.

Jose Corbacho i Victòria Maldi són els mestres de cerimònies d'aquest espectacle, que s'encarreguen de conduir els concursants al llarg de les proves i de fer arribar als espectadors la seva simpatia i bon humor.

TV3 i IB3 col·laboren, per primera vegada, per produir aquest concurs espectacle adreçat a tota la família. El programa s'emet simultàniament a les dues cadenes. A més, cada setmana hi participen concursants de Catalunya i de les Balears; el públic del plató està format per telespectadors d'IB3 i de TV3, i bona part del repertori musical que sona al programa és d'artistes ben reconeguts tant pel públic català com pel balear.

tv3.cat/noperdiselcompas

facebook.com/noperdiselcompas

twitter.com/NoPerdisCompas