Miquel Fernández, el Miquel de "Benvinguts a la família", parlant amb el seu amor de la infància
Miquel Fernández, el Miquel de "Benvinguts a la família", parlant amb el seu amor de la infància
Diumenge, 18 de febrer, a les 19.50.

Diumenge, Jordi Rico i Miquel Fernández participaran en el debat d'"Enganxats"

Diumenge, 18 de febrer, a les 19.50, Jordi Rico, el Quim de "Com si fos ahir", i Miquel Fernández, el Miquel de "Benvinguts a la família", visitaran el plató d'"Enganxats", el programa debat sobre les novel·les i sèries de TV3.

Aquesta setmana "Enganxats", el programa setmanal dirigit i presentat per Espartac Peran que parla de les sèries de TV3, té convidats dos actors de les sèries de TV3. D'una banda, Jordi Rico, l'ex-home de negocis de "Com si fos ahir", l'estudiant del Reina Sibil·la, per qui la vida sempre havia sigut molt fàcil, però que una mala ratxa se li ha endut pràcticament tot el que havia aconseguit. I, de l'altra, Miquel Fernández, l'inspector de policia, que de jovenet havia estat enamorat de l'Àngela i ara s'ha convertit en un home atractiu i responsable.

Com cada setmana, els actors i actrius Boris Ruiz i Anna Barrachina ("Ventdelplà", "Merlí"), Sara Espígul ("El crac"), Clàudia Costas ("La Riera") o el periodista David Balaguer acompanyaran l'Espartac en el recorregut per les interioritats de les sèries.

A la primera part del programa es parlarà de "Com si fos ahir", en concret de la trama amorosa entre el Vicenç i l'Helena (sogre i jove) i també d'una de les escenes més sorprenents de la setmana: quan en Miquel li demana a la Noe per casar-se mentre ella està tancada al lavabo. A banda, amb l'actor Jordi Rico, es farà un retrat del Quim, amb una anàlisi dels fets més importants que li han passat últimament: quan li ha tocat la loteria, la seva relació amb la Cati i la família, els amics...

Per enllaçar amb el debat de "Benvinguts a la família" el programa parlarà sobre l'escena, a "Com si fos ahir" en què la Gemma li ensenya un cartell al Cesc mentre fa classe on li diu que està calenta, i la de la Victòria amb l'advocat Raül Dorado,a "Benvinguts a la família", en què quan fan l'amor ella li demana que li parli amb tecnicismes i en llatí. El Miquel Fernández aclarirà alguns detalls de la seva relació amb l'Àngela i del paper que desenvolupa a "Benvinguts a la família"... i el faran cantar.

Estel Batet explicarà com es roda una de les escenes de "Com si fos ahir" i Mireia Mallol farà un retrat digital de la interacció del Miquel Fernández a les xarxes.

"Enganxats" s'emet cada diumenge per TV3, a les 19.50, just abans del "Telenotícies vespre".

tv3.cat/enganxats
twitter.com/enganxatstv3

Anar al contingut