Kazushi Ono

Diumenge, Catalunya Música transmetrà en directe el concert matinal de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 26 de febrer, a les 11 del matí, Catalunya Música transmetrà des de L'Auditori de Barcelona el concert de l'OBC dirigida pel seu titular Kazushi Ono que estarà dedicat als fragments simfònics més cèlebres de les òperes de Richard Wagner. És un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) 2016-2017. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

Tot i la cèlebre proclama anunciant la mort del gènere simfònic amb l'aparició de la monumental Novena simfonia "Coral" de Beethoven, Richard Wagner va alimentar les sales de concert amb un grup significatiu d'obres orquestrals: eren ni més ni menys que les obertures, els interludis i els preludis extrets de les seves òperes. Des d'aleshores, les músiques orquestrals de les seves òperes s'interpreten als auditoris d'arreu del món, com a obres independents. En el concert de l'OBC del pròxim diumenge 26 de febrer, la nostra orquestra farà un repàs dels millors fragments simfònics de les òperes del compositor alemany, com el "Preludi i la mort d'Isolda" de "Tristany i Isolda", l'"Albada i el viatge de Siegfried pel Rin" i la "Mort de Siegfried i marxa fúnebre" d'"El crepuscle dels déus", entre d'altres.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

Anar al contingut