Diumenge, Catalunya Música transmetrà el concert matinal de l'OBC des de L'Auditori

El dissabte 20 de maig, a les 21.00, Catalunya Música connectarà amb el Teatre Tarragona per transmetre en directe el concert de la pianista Alba Ventura i l'Orquestra Camera Musicae, dirigida per Antoni Ros Marbà, que sota el títol "'Mozart & OCM"  interpretaran obres de Wolfgang Amadeus Mozart. Aquest concert és l'últim de l'actual temporada de l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona. Forma part dels actes de celebració dels 30 anys de Catalunya Música i es fa en col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona i amb les Joventuts Musicals de Tarragona. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Ignasi Pinyol.

Per tancar la temporada de concerts 2016-2017, l'Orquestra Camera Musicae (OCM) ofereix els dies 12, 13, 20 i 21 de maig, quatre concerts a Vilaseca, Barcelona, Tarragona i Madrid, amb el títol "Mozart & OCM". Tots quatre concerts estan dedicats a la música de Wolfgang Amadeus Mozart, consten de les mateixes obres i els protagonitza la formació tarragonina amb dos dels músics de més prestigi del nostre país i que celebren dos aniversaris ben especials: la pianista Alba Ventura, una de les intèrprets de més projecció internacional –que enguany celebra els 25 anys del seu debut com a solista amb orquestra– i l'eminent director català Antoni Ros Marbà, que col·labora per primera vegada amb l'Orquestra Camera Musicae i que aquest any celebra els seus 80 anys. Coincidint amb aquests dos aniversaris tan especials, Catalunya Música, que està en plenes celebracions dels seus 30 anys, transmetrà en directe el tercer dels quatre concerts d'Alba Ventura i l'OCM, dirigida per Antoni Ros Marbà, que es farà el dissabte 20 de maig, al Teatre Tarragona de Tarragona, a les 21.00. Hi interpretaran una obra de joventut i una de maduresa de Wolfgang Amadeus Mozart: el Concert per a piano número 9 "Jeunehomme", KV 271 (que va ser el concert que Alba Ventura va interpretar en el seu debut com a solista amb orquestra a Sant Sebastià i a Madrid), i la Simfonia número 41 "Júpiter", KV 551.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut