Diumenge, Catalunya Música oferirà en directe el concert matinal de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 15 de gener, a les 11.00 h.

Catalunya Música transmetrà des de L'Auditori de Barcelona el concert del violinista Boris Belkin i l'OBC dirigida per Thomas Dausgaard, que interpretaran obres d'Arvo Pärt, Jean Sibelius i Carl Nielsen. És un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) 2016-2017. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

L'OBC convida el segon cap de setmana de gener el violinista Boris Belkin per interpretar l'única obra concertant de Jean Sibelius: el Concert per a violí op. 47 . Precisament aquest extraordinari violinista rus va interpretar el concert a la banda sonora de la pel·lícula dedicada al compositor finlandès i que va dirigir Christopher Nupen.

Arrodoniran la vetllada l'obra "Swansong" (la Cançó del cigne) del compositor contemporani estonià Arvo Pärt i  la Cinquena simfonia del compositor danès Carl Nielsen, que és una obra de maduresa, impactant i intensa, estrenada el 15 de gener de 1922, fa exactament 95 anys.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut