Diumenge, Catalunya Música oferirà en directe el concert final del 54è Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas des del Liceu

El diumenge 22 de gener, a les sis de la tarda.

Catalunya Música connectarà amb el Gran Teatre del Liceu per oferir la transmissió del concert final del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas, amb els solistes guanyadors dels premis de la 54a edició d'aquest certamen, acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida per Daniel Gil de Tejada. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Jaume Radigales.

Fundat l'any 1963 per Jacint Vilardell en memòria del tenor català Francesc Viñas, aquest concurs ha esdevingut una de les competicions més importants del món de l'òpera, on cada any participen joves solistes vocals d'arreu del planeta.
En aquesta edició s'hi han presentat 511 cantants de 62 països que han passat per proves eliminatòries a Londres, Nova York, París, Milà, Berlín, Beijing, Los Angeles, Moscou i Madrid.

El 22 de gener, a les 18 h, se celebrarà, al coliseu de la Rambla, el concert final dels premiats, acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida per Daniel Gil de Tejada. A l'entreacte es farà el lliurament de premis als guanyadors. Cantants de tant prestigi com Tamara Wilson, Javier Camarena, Violeta Urmana i Željko Lučić han estat alguns dels guanyadors del certamen.

La transmissió en directe del concert final del 54è Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas estarà disponible durant un mes als webs de de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

Anar al contingut