Edició especial de l'espai "Quatre gats"
Edició especial de l'espai "Quatre gats"

Dissabte, "El suplement" farà un especial sobre Cuba, dos mesos després de la mort de Fidel Castro

Serà una edició especial de l'espai "Quatre gats", anomenada "Cuba, país de contrastos", on Ricard Ustrell parlarà amb representats de diferents col·lectius que representen tota la riquesa política i cultural cubana.

Dissabte, 21 de gener, "El suplement", amb Ricard Ustrell, farà, Edició especial de l'espai "Quatre gats"  una edició especial del "Quatre gats" sobre Cuba, dos mesos després de la mort del líder de la Revolució Cubana, Fidel Castro.

És un reportatge de dues hores on el programa explicarà els contrastos del país. En la primera part, Ricard Ustrell analitzarà la relació entre Cuba i Catalunya. Són molts els catalans que van marxar a Cuba i que encara hi continuen presents, però també cubans que estan interessats en Catalunya i n'estudien la llengua i la cultura.

"El suplement" conversarà amb María Dolores Rosich, presidenta del Casal Català a l'Havana; Marta Escartín, professora de català a la Universitat de l'Havana; Joan Ferran, català exiliat a Cuba des de l'any 1937, i Íngrid Cruz, mestra de català d'alumnes de Primària.

A la segona part d'aquest reportatge especial, Ricard Ustrell analitzarà la Cuba política i conversarà amb persones compromeses amb el règim polític i amb d'altres que el qüestionen.

D'una banda, Delfina Carballo, defensora de Fidel Castro i responsable del programes de formació professional al municipi de Marianao i, de l'altra, Martha Beatriz Roque, membre del partit de l'oposició, l'Assemblea Per Promoure La Societat Civil. Ustrell també visitarà una zona rural, Viñales, per comprendre com la Revolució va canviar la vida de la pagesia.

Aquest especial acabarà amb la mirada inversa, i parlarà amb cubans que viuen a Catalunya. Aniran a l'estudi de Catalunya Ràdio Joan Carrión, del Casal Cubà de Catalunya; l'actor Eduardo González, i el cantant Mel Semé, responsable de la cançó de l'anunci del sorteig de La Grossa d'aquest any.

"El suplement", el magazín d'actualitat del cap de setmana, s'emet els dissabtes i els diumenges de les vuit del matí a les dues del migdia.

 

Catradio.cat/suplement

Facebook.com/elsuplement

Twitter.com/elsuplement

Anar al contingut