Dissabte, Catalunya Música transmetrà en directe l'òpera "El barber de Sevilla", de Rossini, des del Metropolitan de Nova York

El dissabte 28 de gener, a les 19.00 h.

Catalunya Música transmetrà en directe "El barber de Sevilla", de Gioachino Rossini, amb les veus de Pretty Yende, Peter Mattei i Dmitry Korchak, entre d'altres, amb el Cor i l'Orquestra del Metropolitan de Nova York, dirigits per Maurizio Benini. És una de les òperes de la temporada del Metropolitan de Nova York 2016-2017.

Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

Un dels èxits més grans de Gioachino Rossini, l'òpera bufa "El barber de Sevilla", s'ofereix des del 9 de gener fins a l'11 de febrer al Metropolitan de Nova York, protagonitzada per l'aclamat baríton Peter Mattei en el paper de Fígaro, que és una de les seves especialitats, i la soprano coloratura Pretty Yende, en el rol de Rosina. L'òpera es representa en la dinàmica i fresca producció de l'any 2006 del director Barlett Sher, que és de les més apreciades de totes les que es poden veure al coliseu nord-americà.

 

"El barber de Sevilla" és l'obra mestra de Rossini. La va compondre el 1815, als 23 anys, i la va acabar en només 13 dies, fent servir el llibret en italià de Cesare Sterbini, basat en l'obra teatral "Le barbier de Séville" de Pierre-Augustin Beaumarchais. Ja des del dia de l'estrena, les escenes còmiques i les elegants melodies que conté han delectat durant dos segles totes les generacions de melòmans amants de l'òpera.

 

La transmissió en directe d'aquesta òpera estarà disponible durant una setmana als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut