Carme Forcadell

Dins l'ANC hi ha diferents opinions sobre a quina llista s'hauria de donar suport en unes eleccions plebiscitàries

Ho ha reconegut en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la president de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Carme Forcadell reconeix que dins de l'Assemblea Nacional Catalana hi ha diversitat d'opinions sobre a quina llista han de donar suport de cara a les plebiscitàries, a la unitària del president Mas o a la llista paraigua d'Oriol Junqueras.

La presidenta de l'ANC assegura que tenen clar que les eleccions s'han de fer abans de la  primavera, però no són immunes a les tensions que hi ha entre les forces sobiranistes, i ha afegit: "Nosaltres tenim diversos punts de vista dins de l'Assemblea, tenim militants de diversos partits, també en tenim molts que no són de cap partit, però en general, nosaltres, la línia de l'assemblea en aquests moments, la tenim clara i sabem que el nostre lloc és pressionar pel 'què' i pel 'quan' al més aviat possible."  

A l'ANC estan oberts a replantejar la seva postura inicial, si tots els partits sobiranistes arriben a un acord. L'Assemblea ha apostat des del primer moment per una llista transversal que no deixi perdre cap vot independentista, que inclogui totes les forces que estan a favor del dret a decidir.

Segons Forcadell, l'ANC encara no ha obert el debat de si ha de formar part de la llista o llistes que es presentin a les plebiscitàries.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Carme Forcadell, podeu anar aquí:

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut