Dimecres, Catalunya Música transmetrà el concert de cloenda d'El Primer Palau

El dimecres 30 de novembre, a les 20.30.

Catalunya Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per oferir en directe el concert del Trio Vasnier que interpretarà obres de Théodore Dubois, José Luis Turina, André Jolivet i Salvador Brotons, entre d'altres. És el concert de cloenda d'El Primer Palau 2016. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Xavier Chavarria.

El cicle El Primer Palau, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, s'ha confirmat com una de les plataformes més sòlides que els joves músics, que es troben entre la finalització dels estudis i el pas cap al món professional, poden trobar per tenir les seves primeres experiències de concert en un marc seriós i amb les màximes condicions de rigor i professionalitat.

Al llarg dels seus 21 anys d'història han participat a El Primer Palau més de 248 joves músics, entre solistes i membres de formacions. La gran majoria dels premiats actualment són intèrprets de prestigi, com per exemple el pianista Javier Perianes, la clarinetista Laura Ruiz i el Cuarteto Quiroga, entre d'altres.

El concert de cloenda del cicle el protagonitzarà el Trio Vasnier, format per Pedro López (flauta), Carmen Alcántara (arpa) i Samuel Espinosa (viola), guanyador del Premi El Primer Palau 2015, que el dimecres 30 de novembre interpretarà el "Terzettino" de Théodore Dubois, "La Commedia dell'Arte" de José Luis Turina, la "Petite Suite" d'André Jolivet, l'obra "Ad Infinitum" de Salvador Brotons i la "Sonatine en trio" de Maurice Ravel.

A més de l'actuació del Trio Vasnier, també es faran la lectura del veredicte del jurat per anunciar el nom del guanyador d'enguany i el lliurament de premis i diplomes.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut