Joan Maria Pou, a la caravana del programa "Cases d'algú"
Joan Maria Pou, a la caravana del programa "Cases d'algú"
Dimecres 25, a les 22.35

Escòcia i Costa Rica, noves parades de "Cases d'algú"

 

 

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el segon capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Dundee i Santa Teresa seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions.

En aquesta ocasió, Joan Maria Pou descobrirà tots els secrets per ser un autèntic escocès gràcies a l'Steve, un representant de marques de beguda i gelats que el guiarà per la ciutat de Dundee. L'Steve li presentarà el seu marit, l'Scott, una figura fonamental en la seva vida, i junts li faran tastar el haggis, un plat típic del país. A més, Pou haurà d'aprendre a lluir un kilt, la faldilla escocesa que s'ha de dur sense calçotets. Tot plegat, enmig d'un paisatge espectacular amb penya-segats i música de gaita de fons.

I cansat de la pluja i el vent, el presentador agafarà un avió per canviar d'aires i volar a Santa Teresa, a Costa Rica. Allà s'allotjarà a casa de la Paula, que viu envoltada de selva i de platges paradisíaques. Amb ella aprendrà a fer surf i descobrirà que és la pura vida d'aquest país. Però la Paula també el farà treballar de valent: Pou l'haurà d'ajudar amb el seu projecte solidari i acompanyar-la a netejar platges. Això sí, per compensar-lo també el portarà a viure una experiència única: una posta de sol inoblidable.

"Cases d'algú" és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu
facebook.com/casesdalgutv3
twitter.com/casesdalgutv3
instagram.com/casesdalgutv3/

Sant Joan Despí, 25 de setembre del 2018

Anar al contingut