Alfredo Costa Monteiro
Alfredo Costa Monteiro

Dimarts, Catalunya Música transmetrà la festa radiofònica de l'ART'S BIRTHDAY PARTY i hi participa amb l'estrena d'una obra d'Alfredo Costa Monteiro

El dimarts 17 de gener, a les 20 h.

Catalunya Música oferirà la seva pròpia festa radiofònica per participar a l'ART'S BIRTHDAY PARTY 2017. Seguint la idea de l'artista Fluxus Robert Filliou, l'emissora de ràdio catalana juntament amb la resta d'emissores del grup Ars Acustica de la Unió Europea de Radiodifusió celebraran l'aniversari del naixement de les arts. A la festa de Catalunya Música s'hi estrenarà una obra d'encàrrec d'Alfredo Costa Monteiro,  hi sonaran les obres que es rebran des d'altres emissores i es comptarà amb la participació del col·lectiu de creació radiofònica Berícid Sulfúric i de diversos músics.

Catalunya Música emetrà l'esdeveniment en directe realitzant un programa especial des de CaixaForum de Barcelona, que conduirà Pilar Subirà, al costat de Lluís Nacenta i Montse Virgili. Aquesta festa radiofònica compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i és un dels actes del 30è aniversari de Catalunya Música.

Partint de la idea de l'artista Fluxus Robert Filliou, les emissores del grup Ars Acustica de la Unió Europea de Radiodifusió celebren el 17 de gener del 2017  l'ART'S BIRTHDAY PARTY, que commemora el naixement de les arts amb un intercanvi de regals sonors en forma d'obres musicals que s'emetran simultàniament a 22 emissores d'arreu del món.

A la festa radiofònica de Catalunya Música, que és oberta al públic i d'entrada gratuïta,  hi sonaran les obres que es rebran des d'altres emissores, a més de l'obra que l'emissora catalana ha encarregat a Alfredo Costa Monteiro, "Wondering Star". Costa Monteiro la interpretarà en directe al costat del percussionista Luis Tabuenca.

El col·lectiu de creació radiofònica Berícid Sulfúric participarà en l'emissió amb un seguit de minificcions radiofòniques realitzades en directe. I també es presentarà el projecte "Digital Piano Player", de la pulsió sonora al silenci de la imatge, una idea original de Manuel Barrios realitzada pel gravador Masafumi Yamamoto i els músics Joan Saura, Agustí Fernández, Joan Albert Amargós, Salvador Rei i Nan Mercader. La pianista Lluïsa Espigolé llegirà aquests gravats fent que de la imatge muda en torni a brollar la música.

Aquesta festa radiofònica estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Més informació:

http://artsbirthday.ebu.ch

http://www.costamonteiro.net/

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut