Jordi Savall
Jordi Savall

Dimarts, Catalunya Música transmetrà el concert inaugural de Jordi Savall del cicle El So Original des de L'Auditori

El dimarts 18 d'octubre, a les 20.30 h.

Catalunya Música transmetrà el concert "Els elements-Homenatge a la Terra: tempestes, temporals i festes marines", amb Manfredo Kraemer, concertino, i Le Concert des Nations, dirigit per Jordi Savall, que interpretaran obres de Locke, Rebel, Vivaldi i Telemann, entre d'altres. Aquest concert l'ha organitzat la Fundació Centre Internacional de Música Antiga (CIMA) i obre el cicle El So Original i la temporada de música antiga de L'Auditori. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.

 

La Il·lustració, coneguda com el Segle de les Llums, és l'època de la trobada entre el pensament científic i la naturalesa. ""Els elements-Homenatge a la Terra: tempestes, temporals i festes marines" és un concert pensat per homenatjar el nostre planeta amb obres d'alguns dels grans músics del segle XVIII, com Matthew Locke, Jean-Féry Rebel, Antonio Vivaldi, Georg Philipp Telemann i Jean-Philippe Rameau, entre d'altres, que estan dedicades a celebrar la naturalesa i els elements. Músiques meravelloses que Manfredo Kraemer, concertino, i Le Concert des Nations, dirigit per Jordi Savall, interpretaran amb instruments d'època.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut