Jaume Barberà
Jaume Barberà

Dilluns, "La vida" amb Sílvia Cóppulo estrena l'espai "Les coses d'en Barberà i en Parreño"

L'espai, que s'emetrà a partir de les dotze, estarà protagonitzat pel periodista de TV3 Jaume Barberà i Oriol Parreño, que també treballa a TV3 i ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació del país.

El 16 de novembre, el programa de Sílvia Cóppulo "La vida" comença un espai de col·loqui anomenat "Les coses d'en Barberà i en Parreño", protagonitzat pels periodistes Jaume Barberà i Oriol Parreño.

En aquest primer espai els dos periodistes parlaran, per exemple, de per què els gats no ens estimen, i en properes edicions esbrinaran si els nostres universitaris tenen menys diabetis, si als Estats Units moren molts blancs de mitjana edat o en quins països els joves seran més sans i rics.

Serà un debat viu, sorprenent i surrealista, com ho són els seus dos protagonistes,  conduït per Sílvia Cóppulo.

Oriol Parreño és periodista i guionista. Ha treballat més de 20 anys a la ràdio, i uns quants a la televisió. És periodista davant dels micròfons, davant de la càmera i darrere. Actualment és guionista del programa "El foraster", de TV3, i prepara més guions per a la segona temporada de la Misha, del canal Super3, alhora que desenvolupa nous projectes audiovisuals.

Jaume Barberà també és periodista i escriptor. Des del 2014 dirigeix i presenta el programa del 33 "Retrats". Anteriorment va fer per a Televisió de Catalunya programes com "Singulars", "Els matins de TV3", "Bon dia, Catalunya" i "Paral·lel 33";  i programes d'entrevistes a personalitats rellevants del panorama social, polític i cultural del moment. L'any 2012 va publicar "Singulars. Escoltar per aprendre", un llibre que recollia algunes de les entrevistes més rellevants.

 

Catradio.cat/LaVida

Facebook.com/LaVida

Twitter.com/LaVida

 

Anar al contingut