Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà des de la fira Alimentaria, el Saló Internacional de l'Alimentació i les Begudes de Barcelona

Durant el programa, amb motiu dels 40 anys del saló, es parlarà dels superaliments o el veganisme i intervindran, entre d'altres, Ferran Adrià i Mazoni

A les deu començarà el programa especial d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, amb motiu de la 40a edició de la fira Alimentaria, el Saló Internacional d'Alimentació i les Begudes que es fa fins dimecres a la Fira de Barcelona de la Gran Via. Començarà amb l'actuació de Mazoni, que interpretarà el tema "Never push a seilor" i, després, hi haurà un cara a cara  sobre si els superaliments serveixen d'alguna cosa o són una moda passatgera. Mònica Terribas en parlarà amb Diego de Castro, dietista i coach nutricional,  i Carme Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia del Campus de l'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona.

Després Mazoni protagonitzarà un tast a cegues. A tres quarts d'onze, el programa parlarà també sobre el veganisme amb el doctor Ramon Estruch, consultor sènior de l'Hospital Clínic i coordinador de l'estudi Previmed de dieta mediterrània,  i Josefina Llargués, psicopedagoga, màster en Salut i Nutrició, naturòpata i homeòpata i autora del llibre: "Slow Fast Food. Alimentar el cuerpo y las emociones".

Més tard, i després del "Superenigmàrius" amb Màrius Serra, "Clicats" amb Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació, que comentarà les aplicacions gastronòmiques pels aparells mòbils.

A un quart de dotze,   "Fem-ho fàcil" amb Ferran Adrià i Carles Abellán, que explicaran la recepta de fruits de mar amb salses d'acompanyament. Adrià també presentarà el seu projecte amb Disney anomenat "T'ho explico a la cuina".

Per acabar, els Minoristes, amb Adrià Cuatrecases i Bruno Oro.

Com és habitual de les 06 h a les 10 h, "El matí de Catalunya Ràdio" farà el repàs habitual de l'actualitat i, a tres quarts de nou, tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jordi Angusto, economista; Manel Cruz, catedràtic de Filosofia Contemporània UB, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

El programa especial es farà, concretament, al Stand D452-Corporatiu Alimentaria Exhibitions del Pabelló 3 de la Fira de Barcelona de la Gran Via.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut