Foto de família dels premiats
Foto de família dels premiats

Dilluns, el 33 oferirà íntegrament la gala dels Premis Enderrock de música catalana 2017

L'entrega dels guardons, que es va fer ahir a la nit a l'Auditori de Girona, serà emesa pel canal 33 a partir de les 22.00

El guardó de millor disc per a públic familiar ha estat per a "Tots som Súpers", el disc dels 25 anys del Club Super3

Dilluns, 13 de març, el canal 33 emetrà en diferit i íntegrament l'entrega dels Premis Enderrock 2017 que s'ha fet la nit d'aquest dijous a l'Auditori de Girona i que han presentat els col·laboradors de TV3, Catalunya Ràdio, i actors Rafael Faixedas i Carles Xuriguera.

Manel i Love of Lesbian han estat els millors artistes de l'any, segons el públic i la crítica, respectivament, als Premis Enderrock 2017. El grup Roba Estesa s'ha endut  quatre guardons, entre els quals els de millor artista revelació pel públic i la crítica. També van rebre guardons de votació popular Doctor Prats, Judit Neddermann, Oques Grasses, Els Catarres, Joan Dausà i Buhos.

El disc guardonat com el millor per al públic familiar ha estat "Tots som Súpers". Aquest àlbum va sortir al mercat a l'octubre passat, i és un CD doble que commemora els 25 anys del Super3. El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i deu artistes que en el seu dia van ser súpers, com Els amics de les Arts, Els Catarres o Joan Dausà.

També dins dels Premis Enderrock d'aquest any hi ha hagut tres homenatjats: Maria del Mar Bonet, Francesc Burrull i Gay Mercader. El Premi Trayter al millor productor i director musical de l'any ha estat per a Joan Pons.

Durant la festa hi han actuat Els Amics de les Arts, Sisa, Joan Miquel Oliver, Blaumut,  Miqui Puig, Hora de Joglar i Gertrudis amb Chambao.

Aquest any, el Super3 i iCat.cat han rebut el reconeixement de la indústria musical als Premis Enderrock. El Super3 ha estat guardonat pels seus 25 anys de trajectòria, i iCat.cat, pels 10 anys de l'emissora.

 

tv3.cat

Anar al contingut