"Economia i empresa", amb Nati Adell
"Economia i empresa", amb Nati Adell

Dilluns, "Economia i empresa", amb Nati Adell, en directe des de la Sala Oval del MNAC, on la Pimec fa el seu sopar anual

El programa entrevistarà el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el president de la Pimec, Josep González, i també farà una taula rodona sobre les perspectives econòmiques amb diferents empresaris catalans.

Dilluns, 20 de juny, el programa "Economia i empresa", de Catalunya Informació, tancarà la temporada amb un programa especial des la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya on l'associació de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya hi fa el seu sopar anual. A l'acte hi assisteixen un miler d'empresaris. Està previst que hi assisteixi també Carles Puigdemont, president de la Generalitat, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que conversarà amb Nati Adell.

Duran l'acte es farà també entrega dels Premis Pimes en la seva 29a edició. Aquests guardons es van instituir l'any 1987 com a reconeixement a la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris catalans al desenvolupament econòmic i social del nostre país.

La trobada es fa pocs dies abans del referèndum per la permanència o no del Regne Unit a la Unió Europea, que es farà dijous, i també de les eleccions generals del 26 de juny.

Nati Adell farà una taula rodona amb els empresaris Cèsar Molins, director general de l'empresa familiar AMES, que fa components metàl·lics sobretot per al sector de l'automoció; Susanna Bisauta, propietària de l'empresa Suinsa, que treballa especialment per al sector aeronàutic i que ha fet peces per a l'helicòpter de Barack Obama, i Albert Ferré, empresari i president de Pimec Joves Barcelona.

El programa també entrevistarà el president de Pimec, Josep González.

El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.

 

Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa

Facebook.com/EconomiaiEmpresa

Twitter.com/Catinfo/Economia

 

 

Anar al contingut