Dilluns 8 de febrer, programació especial al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al dilluns 8 de febrer, que és jornada festiva a moltes escoles de Catalunya. Durant tot el dia, s'emetran tres pel·lícules, un capítol especial de "L'equip Spike" i sèries com "Lazy Town-Vilamandra", "Quin crac, l'Angelo!", "L'inspector Gadget", "Els germans Kratt" o "Turbo F.A.S.T".

La programació del 8 de febrer, jornada festiva a moltes escoles, serà especial al canal Super3. Els súpers podran gaudir de tres pel·lícules protagonitzades pels seus personatges favorits: "Doraemon i els cavallers emmascarats", "Shin Chan: a la recerca de les boles perdudes" i "Lucky Luke: Els Dalton en llibertat". També s'emetrà el capítol especial "L'equip Spike: el somni d'en Brent", i sèries com "Lazy Town-Vilamandra", "Quin crac, l'Angelo!", "L'inspector Gadget", "Els germans Kratt" o "Turbo F.A.S.T".

Les històries de "La família del Super3" i "El Mic i els seus amics" es podran veure tant al matí com a la tarda i no faltaran a la seva cita habitual els programes "Info K" i "Dinàmiks".

Doraemon i els cavallers emmascarats (8.20)

Encara existeixen els dinosaures? En Suneo està convençut que van desaparèixer fa milions d'anys però n'acaba de veure un. Mentrestant, un pla d'en Nobita per fer desaparèixer les males notes els conduirà a una cova immensa, sota terra, que els mostrarà un món amagat que no es podien ni imaginar. Allà, descobriran que els dinosaures encara existeixen i que viuen acompanyats d'uns éssers més evolucionats, els homes-dinosaure, que tenen unes intencions molt perilloses per la humanitat.

 

Shin Chan: a la recerca de les boles perdudes (13.50)

Els avantpassats del clan dels Figaflor tenien uns poders espirituals molt forts i els feien servir per derrotar els esperits malignes. Un bon dia va aparèixer un individu del clan dels Titafluixa que es va aliar amb el Maligne, un diable molt poderós que volia conquerir el món. Després de derrotar el Maligne, els Figaflor es van fer càrrec de custodiar unes boles que impedien que el diable pogués ressuscitar. Ara han tornat a aparèixer aquestes boles i, per casualitat, n'hi ha una que ha anat a parar a mans d'en Shin Chan, que s'ha vist obligat a aliar-se amb una aprenent de policia i amb el clan dels Figaflor. Junts hauran de recuperar el Bastó del Mal i evitar que el Maligne els faci de tot, menys petonets.

Lucky Luke: Els Dalton en llibertat (15.30)

Els germans Dalton estan encantats perquè el guarda de la presó decideix organitzar una festa d'aniversari. Els quatre germans aprofiten aquesta situació ideal per escapar-se de la presó i, tot seguit, Lucky Luke rep l'encàrrec de trobar-los. Amb l'ajuda del seu gos Rantanplan, la pista el porta fins al Canadà.

L'equip Spike: el somni d'en Brent (16.55)

En Brent Winters, l'amic virtual de la Patty, jugadora de l'Spike Team, el van criar amb llet i benzina. De ben petit ja va conèixer l'èxit dalt de la moto fins que, als 16 anys, va tenir un accident per culpa d'uns nois que havien begut i va perdre les dues cames. Després de la desgràcia, però, la vida torna a començar. La soledat, la frustració, la vergonya, les pròtesis... D'entrada, sembla que tot és negatiu, però al costat del seu entrenador i de la Giusy, una atleta formidable, en Brent comença a ser el protagonista d'una història de superació que no deixarà ningú indiferent.

super3.cat

 

Anar al contingut