Dilluns 25, programació especial al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al matí del dia 25 de maig, que és Dilluns de Pasqua Granada i festiu a diverses poblacions de Catalunya. A més del llargmetratge "Espies de veritat: la pel·lícula", s'emetran tres capítols de "L'hora del Timmy" i cinc de la sèrie "Súper 4".

La programació del matí del dilluns 25 serà especial al canal Super3. És Dilluns de Pasqua Granada i festiu en algunes localitats, per la qual cosa alguns súpers no tindran escola. La programació especial començarà a les 9 del matí, amb l'emissió de tres capítols de la sèrie "L'hora del Timmy". Tot seguit es podran veure cinc capítols de "Super4", la sèrie protagonitzada per quatre playmòbils, i el film "Espies de veritat: la pel·lícula".

Espies de veritat: la pel·lícula (10.35)

La WOOHP ha fitxat tres adolescents de Beverly Hills per fer d'agents secrets: l'Alex, la Clover i la Sam. Després d'un entrenament que els farà trencar més d'una ungla i deixar anar més d'un crit al cel, arriba la primera missió de les Espies de Veritat: localitzar en Peppy Wolfman, tot un mestre amb les mascotes. Aviat descobriran que ell i uns quants companys de classe més han estat víctimes d'una abducció després de ser "fabulitzats". En Fabu té uns plans molt sinistres per Beverly Hills i pel planeta sencer. El món pot acabar sent una mica massa "fabulós" i les tres heroïnes ho han d'impedir.

Com que algunes poblacions han traslladat la festivitat de Dilluns de Pasqua Granada a la setmana següent, el dia 1 de juny el canal Super3 repetirà aquesta programació especial.

super3.cat

Anar al contingut