Dilluns 12 d'octubre, programació especial al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial per al dilluns 12 d'octubre, que és festiu. Durant tot el dia, s'emetran quatre pel·lícules, sèries com "Quin crac, l'Angelo!", "Els germans Kratt" o "Super 4", i les històries de "La família del Super3" i "El Mic i els seus amics" es podran veure tant al matí com a la tarda.

La programació del 12 d'octubre, jornada festiva, serà especial al canal Super3. Els súpers podran gaudir de quatre pel·lícules protagonitzades pels seus personatges favorits: "Doraemon i els pirates dels Mars del Sud", "La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny", "Shin Chan: el petit samurai" i "Luky Luke, l'intrèpid". A més, les històries de "La família del Super3" i "El Mic i els seus amics" s'emetran tant al matí com a la tarda, i no hi faltaran sèries com "Quin crac, l'Angelo!", "Els germans Kratt", "Super 4", "Ella Bella Bingo", "Zoom, el dofí blanc", "Espies de veritat", "Tom i Jerry" o "Bola de drac".

Doraemon i els pirates dels Mars del Sud (8.20)

Mentre buscaven documentació sobre el mar per a un treball de l'escola, la porta màgica d'en Doraemon trasllada en Nobita, la Shizuka, en Gegant i en Suneo a alta mar. Tots s'embarquen en un vaixell molt peculiar, del segle XVII, per conèixer de prop els misteris de la mar i buscar nous tresors. Es troben amb una tempesta que els fa naufragar, però, per sort, un vaixell pirata que navega a prop els ajuda a tots excepte a en Nobita, que flota a la deriva fins a una illa llunyana.

La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny (12.40)

En Bugs Bunny i els seus amics, en Duffy, en Yosemite Sam, en Porky i en Silvestre, protagonitzen aquesta salvatge i divertida pel·lícula, un popurri d'historietes d'animació produïdes per la Warner. El film combina dibuixos clàssics i nous, i imatges de pel·lícules antigues de cinema còmic amb les peripècies més esbojarrades del conill Bugs Bunny i la seva colla.

Shin Chan: el petit samurai (14.00)

En Shin Chan fa un viatge en el temps i apareix una mica desconcertat a l'època de la Guerra Civil del Japó, a l'any 1574. Una sèrie de coincidències fan que salvi la vida d'en Matabe, un samurai a les ordres del senyor del castell de Kasuga. Sense saber que ha canviat el curs de la història, en Shin Chan es veurà embolicat en un complot matrimonial i fins i tot haurà d'anar a la guerra. L'Hiroshi i la Misae decideixen anar a buscar el seu fill i també apareixen al Japó del segle XVI, però els canvis històrics no els permeten tornar al seu temps. Què passarà ara amb en Shin Chan i la seva família? I la història del Japó, haurà canviat per sempre més?

Luky Luke, l'intrèpid (15.35)

Per les planes del vell Oest cavalca un cavaller solitari, Lucky Luke, muntat sobre el seu reflexiu cavall, Jolly Jumper. Arriba a Daisy Town, una petita ciutat sense llei que Lucky Luke salvarà de la gent de mal viure. Però la tranquil·litat dura ben poc quan apareixen els quatre malvats germans Dalton. Sol davant del perill, Lucky Luke s'enfronta amb els Dalton en un duel que ha passat a la història del llegendari Oest. Els Dalton, humiliats, són expulsats del poble, però pensen venjar-se. Capturats pels indis, aconsegueixen aixecar-los contra els ciutadans de Daisy Town. Però allà hi ha Lucky Luke per solucionar aquest nou conflicte.

super3.cat