Dijous, Sílvia Cóppulo presentarà l'adaptació teatral d'"El florido pensil" que es fa al teatre Poliorama

"El florido pensil"

"El florido pensil"

Sílvia Cóppulo, directora del programa  "La vida", de Catalunya Ràdio, ha convidat 300 oients a veure l'obra el mateix dijous, 18 de febrer. Dirigida per Fernando Bernués i Mireia Gabilondo, està protagonitzada per Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès, Mireia Portas i Isabel Rocatti. 

"El florido pensil (Nenes)" ens trasllada a una escola de l'Espanya de la postguerra. "L'escola és el reflex de la societat i de la seva ideologia dominant, i aquesta ideologia havia decidit posar al dia el més profund patriarcat medieval, i portar-lo a les seves últimes conseqüències.

La dona va ser el principal objectiu de l'empresa moralitzadora, ja que resultava que estava naturalment destinada al matrimoni i a les labors domèstiques. La seva carrera professional havia de ser la de formar una família i tenir prole, i en això es posaven d'acord pràcticament totes i tots: la mestra, el capellà, els pares, els moralistes, les cupletistes, les escriptores de novel·les roses i fins i tot les professores de gimnàstica."

 "La vida" s'emet de dilluns a divendres, de dotze a dues del migdia.

 

Catradio.cat/LaVida

Twitter.com/LaVida

Facebook.com/LaVida