Dijous, el concert dels 25 anys de rock català, en directe a iCat.cat

L'emissora oferirà l'homenatge al multitudinari concert que ara fa 25 anys van fer al Palau Sant Jordi de Barcelona Sopa de Cabra, Sau, Els Pets i Sangtraït. El concert es farà a L'Auditori.
Ernest Crusats

Ernest Crusats

Aquest dijous, 6 d'octubre, iCat.cat emetrà en directe el concert homenatge del 25è aniversari del concert al Palau Sant Jordi de Barcelona de 1991, que van compartir Sau, Els Pets, Sopa de Cabra i Sangtraït. Va ser el moment culminant de l'escena d'aquell moment i un rècord europeu d'assistència en un recinte tancat, amb més de 22.000 espectadors.

L'espectacle es farà a L'Auditori i tindrà la participació de bona part de l'escena catalana actual, com Adrià Salas (La Pegatina), Josep Montero (Oques Grasses), Joan Dausà, Arnau Tordera (Obeses), Roger Mas, Mazoni, Sanjosex, Núria Graham, Joan Colomo, Ernest Crusats (La Iaia), que és a la imatge, o Joana Serrat, entre altres. Les cançons que s'interpretaran seran peces emblemàtiques del rock català, com "L'Empordà", "El vol de l'home ocell", "Boig per tu" o "Bon dia", i clàssics de grups com Lax'n'Busto, Gossos, Umpah-Pah, Ja t'ho Diré o Duble Buble, entre altres.

Els membres d'aquests grups referencials també han estat convidats a pujar a l'escenari de L'Auditori per sumar-se a l'espectacle. La banda que actuarà durant tot el concert està composta per David Soler, a la direcció musical, la guitarra i el pedal steel; Santi Careta, també a la  guitarra; Xavi Lloses, al piano i als teclats; Oriol Roca, a la bateria, i Jordi Casadesús, al contrabaix.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat