Leonidas Kavakos

Dijous, Catalunya Música transmetrà el concert del guanyador del Premi Léonie Sonning 2017 des de Copenhaguen

El dijous 12 de gener, a les 19.30 h.

Catalunya Música connectarà amb la sala de concerts de la Ràdio Danesa, a Copenhaguen, per transmetre en directe el concert del violinista Leonidas Kavakos (guanyador del Premi Léonie Sonning 2017) i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa dirigida per Fabio Luisi. Interpretaran obres de Johann Sebastian Bach, Alban Berg, Richard Strauss i Johannes Brahms. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el patrocini de l'Obra Social La Caixa, els farà Xavier Chavarria.

El violinista grec Leonidas Kavakos ha estat proclamat guanyador del Premi de música Léonie Sonning 2017. Aquest prestigiós guardó es concedeix anualment a un músic reconegut internacionalment (ja sigui compositor, instrumentista, director d'orquestra o cantant). Des de l'any 1959 ja han rebut aquest premi personalitats musicals tant distingides com Simon Rattle, John Eliot Gardiner i Miles Davis, entre d'altres.

El Premi Léonie Sonning 2017 s'entregarà durant el concert que Kavakos oferirà el proper 12 de gener, on amb l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa dirigida per Fabio Luisi, interpretarà el Concert per a violí BWV 1052 de Johann Sebastian Bach, el  Concert per a violí i orquestra "A la memòria d'un àngel" d'Alban Berg i el Concert per a violí i orquestra en Re, op. 77 de Johannes Brahms. Completarà la vetllada la interpretació del poema simfònic "Don Joan" op. 20 de Richard Strauss.

Aquest concert d'entrega del guardó Léonie Sonning 2017 serà l'acte principal d'un mini festival en què el violinista grec tocarà a diversos actes a Copenhaguen.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut