Macbeth
Macbeth

Dijous, Catalunya Música oferirà en directe l'òpera "Macbeth" des del Gran Teatre del Liceu

El dijous 13 d'octubre, a les 20.00 h.

Catalunya Música transmetrà des del Liceu, l'òpera "Macbeth", de Giuseppe Verdi, amb les veus de Ludivic Tézier, Vitalij Kowaljow i Martina Serafin, entre d'altres, i el Cor i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, amb la direcció musical de Giampaolo Bisanti i la direcció d'escena de Christof Loy. Els comentaris de la transmissió els farà Jaume Radigales.

La temporada del Gran Teatre del Liceu ha començat al setembre amb les representacions de "La flauta màgica", de Wolfgang Amadeus Mozart, però la inauguració oficial ha estat el 7 d'octubre amb l'òpera "Macbeth", de Giuseppe Verdi, que es representa fins al dia 23 d'octubre, i que compta amb les grans veus de Ludovic Tézier i Martina Serafin (que debuten en el paper de Macbeth i Lady Macbeth), entre d'altres, i la direcció d'escena de Christof Loy, que va triomfar amb la seva posada en escena de l'òpera "Arabella", de Richard Strauss, la temporada 2014/2015. Al "Macbeth" de Giuseppe Verdi, Loy situa l'acció en un espai clàssic atemporal amb tocs surrealistes i dominat per blancs i negres i de gran intensitat dramàtica. La representació d'aquesta òpera al Gran Teatre del Liceu servirà per tancar l'any Shakespeare amb una direcció d'escena espectacular i surrealista.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut