Dijous, Catalunya Música oferirà en directe el recital de debut a l'estat espanyol del tenor Mauro Peter de la Schubertíada de Vilabertran

El dijous 25 d'agost, a les 21.30 h.

El dijous 25 d'agost, a les 21.30 h, Catalunya Música connectarà amb l'església de Santa Maria de Vilabertran per transmetre el recital de debut a l'estat espanyol del tenor Mauro Peter amb el pianista Helmuth Deutsch, que interpretarà el cicle de lieder "Die schöne Müllerin" (La bella molinera) D795, de Franz Schubert. És un dels concerts programats dins la 24a Schubertíada de Vilabertran.Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

La Schubertíada de Vilabertran, que l'any que ve celebrarà el 25è aniversari, del 18 d'agost al 3 de setembre, ha preparat una esplèndida programació en què destaca el retorn de veus històriques per al festival, com les de la soprano Juliane Banse i el baríton Matthias Goerne, la participació de la Camerata 432 (conjunt instrumental fundat en el marc de la Schubertíada) i també la presentació de nous artistes poc coneguts al nostre país, com el pianista Daniel Kharitonov, la pianista Noelia Rodiles i la soprano Anna Lucia Richter, entre d'altres.

A més, seguint la filosofia de presentar noves veus, enguany el públic de Vilabertran podrà conèixer el tenor Mauro Peter, en la seva presentació a l'estat espanyol, en un recital en què interpretarà el cicle "Die schöne Müllerin" (La bella molinera) D795, de Franz Schubert, acompanyat al piano per Helmut Deutsch. El tenor suís ha aconseguit grans èxits amb la seva presència a festivals de prestigi internacional, com el de Salzburg i Schwarzenberg.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut