Dijous, Catalunya Música oferirà en directe el concert de la violinista Vilde Frang i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa des de Copenhaguen

El dijous 24 de novembre, a les 19.30 h.

Catalunya Música connectarà amb la sala de concerts de la Ràdio Danesa per transmetre el concert de la violinista Vilde Frang i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa dirigida per Lorenzo Viotti, que interpretaran obres de Benjamin Britten i Serguei Rakhmàninov. És un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa. Els comentaris de la transmissió, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Xavier Chavarria.

Vilde Frang és artista en exclusiva del segell Warner Classics i les seves gravacions han estat premiades amb guardons de tant prestigi com l'Edison Classic Award, el Classic Brit Award, el Diapason d'Or, un Echo Klassic i la medalla de plata de la crítica discogràfica alemanya. Convidada per l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa, el 24 de novembre interpretarà el Concert per a violí op. 15 que Benjamin Britten va compondre com a resposta a la cruenta Guerra Civil Espanyola i que va dedicar al seu amic el violinista Antonio Brosa, que el va estrenar el 17 de març del 1940. Tancarà el programa d'aquest concert, la Simfonia n. 2 op. 77  que Serguei Rakhmàninov va compondre el 1907 i que pertany al mateix període de desenvolupament creatiu en què el compositor rus també va escriure el poema simfònic "L'illa dels morts" i el "Tercer concert per a piano i orquestra".

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut