2 de 9 amb folre i manilles de la Colla Vella a Sant Fèlix 2014
2 de 9 amb folre i manilles de la Colla Vella a Sant Fèlix 2014
Diumenge, a les 12.30 i a les 19.30

Diada castellera especial de Sant Fèlix

Diumenge, a les 19.30, TV3 emetrà un resum de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès amb imatges en alta definició. Aquesta jornada, que aplega les quatre colles més potents del moment, també es podrà seguir en directe, a les 12.30, a través del portal tv3.cat.

"Diades castelleres especials" oferirà un resum de la jornada de diumenge a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, amb els Minyons de Terrassa, la Colla Vella i la Colla Joves Xiquets de Valls i els amfitrions, els Castellers de Vilafranca. Totes hi arriben en un estat de forma espectacular que els permetrà lluitar per oferir els millors castells. Les quatre colles més potents del moment no reservaran cap de les seves cartes en un diada històrica que pot tornar a trencar tots els sostres imaginables.

El programa és fruit de la col·laboració entre TV3 i La Xarxa de Comunicació Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Els especialistes de TV3 Raquel Sans i Biel Duran comentaran la diada juntament amb els de La Xarxa, Carles Cortès i Toni Comas. La narració de la jornada amb tots els detalls, la faran Sans i Cortès, i a peu de plaça, Duran i Comas recolliran les reaccions i les emocions dels castellers.

Aquesta és la segona de les sis jornades que TV3 i La Xarxa coproduiran durant la temporada castellera, que continuarà amb la diada de Santa Tecla de Tarragona, el 20 de setembre; la diada de Santa Úrsula de Valls, el 25 d'octubre; la diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès, l'1 de novembre, i la diada dels Minyons de Terrassa, el 22 de novembre.

La diada de Sant Fèlix es podrà seguir en directe diumenge, a les 12.30, a través del portal tv3.cat. A partir de les 19.30, TV3 oferirà el resum de la jornada amb el programa "Diades castelleres especials".

 

tv3.cat

Anar al contingut