"Dia de robots" al canal Super3

El canal Super3 ha preparat una programació especial dedicada als robots per a aquest diumenge 28 de maig. Durant el "Dia de robots" s'emetran molts capítols de les sèries habituals del canal que tindran com a protagonistes un robot. També hi haurà dues pel·lícules amb robots, "Doraemon, el gladiador" i "Astro boy", i edicions especials dels programes "El Mic i els seus amics", "Rat Rank" i "Dinàmiks". I el 6Q, el robot de la família del Super3, s'ha preparat d'una manera molt especial per viure com cal el "Dia de robots". A més, aquest dissabte i diumenge hi haurà un "Supercapdesetmana de robòtica" al Cosmocaixa de Barcelona, amb accés gratuït per als súpers.

El canal Super3 dedicarà el diumenge als robots, amb una programació especial. El "Dia de robots" es començarà a viure uns dies abans a la casa de la família del Super3, ja que el 6Q, el robot de la família del Super3, té moltes ganes de veure el dia de robots al canal Super3 amb la seva colla. Aquests amics i amigues no són altres que la resta de màquines de la casa (la nevera, l'aspiradora, el microones, la planxa...). I per estar ben tranquils i poder gaudir d'aquest dia tan especial sense cap destorb, en 6Q se les empesca totes per tancar la família del Super3 al lavabo, un per un, i poder veure això del dia dels robots davant la pantalla. Aquesta història s'anirà veient tota la setmana entre els dibuixos animats.

El "Dia de robots" es viurà aquest diumenge 28 de maig al canal Super3 amb una programació especial: els programes "El Mic i els seus amics", "Rat Rank" i "Dinàmiks" tindran edicions especials, s'emetran dues pel·lícules protagonitzades per robots i es programaran capítols de les sèries habituals del canal Super3 en què els robots tindran un paper destacat.

Els programes

Robot Nyic-nyac, a "El Mic i els seus amics" (8.30)

Els més petits del canal Super3 s'afegeixen al "Dia dels robots" amb un capítol especial de la sèrie "El Mic i els seus amics". Al Mic li agrada molt disfressar-se amb una caixa de cartró i unes antenes i jugar a ser un robot saberut que canta, balla i fa tot de sorolls: Nyic-nyac! Cric-crac! En aquest episodi temàtic, el Mic i en Cincsegons juguen amb capses de cartró, viatgen en coet, i canten la cançó del Robot Nyic-nyac.

 

Flatmàtic 3000, el nou robot del "Rat Rank" (10.45)

El Flat construeix el Flatmàtic 3000, un robot programat per presentar el programa "Rat Rank". Aquest presentador robòtic amb superpoders es convertirà en un gran amic del Riff. El que no sap és que a les rates els encanta rossegar cables...

 

Un robot artista, al "Dinàmiks" (18.20)

En aquesta edició del "Dinàmiks", Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà com construir un robot artista que sap dibuixar. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà un got de plàstic, cordill, paper de vidre, retoladors de colors, cinta adhesiva, un ventilador petit i una agulla d'estendre.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de l'inventor i enginyer Hisashige Tanaka, conegut com el Thomas Edison japonès per la qualitat i l'enginy dels seus invents.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", el Dani descobrirà, amb exemples pràctics, per què el lleixiu destenyeix la roba. I "El repte" mostrarà com aconseguir desabonyegar una pilota de ping-pong.

 

Les pel·lícules

Doraemon, el gladiador (9.00)

En el món natal del nen robot Poko, el malèfic androide Dester vol aconseguir el poder total. Dester controla els desitjos de la jove reina Jannu i el seu objectiu és eliminar tots els robots d'un planeta en què antigament havien conviscut en harmonia els humans i els éssers mecànics. Doraemon i tota la colla decideixen ajudar en Poko i es posen mans a l'obra per convèncer a tothom que els robots tenen sentiments nobles i que la pau és possible.

 

Astro boy (16.50)

"Astro Boy" és l'adaptació cinematogràfica d'un manga creat per Osamu Tezuka i que va donar origen a una sèrie d'animació japonesa molt famosa durant els anys 60 al Japó.

El protagonista és un robot amb poders increïbles. El seu creador és un científic que volia omplir el buit que va deixar en la seva vida la mort d'un fill. Però el robot es veu incapaç de satisfer les altes expectatives que el científic ha dipositat en ell, i s'embarca en un viatge buscant l'acceptació. El camí no serà fàcil per a ell.

 

Les sèries i els robots

Durant tot el dia, es podran veure molts capítols de les sèries habituals del canal Super3 que tindran els robots com a protagonistes. És el cas dels capítols que s'han seleccionat especialment de sèries com "El cavaller Rovellat", "Mölang", "Pat, el carter: Servei d'entregues especial", "Súper 4", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Geronimo Stilton", "Els pingüins de Madagascar", "El Petit Príncep" o "Doraemon".  

 

"Supercapdesetmana de robòtica", al Cosmocaixa

I demà dissabte 27 i el diumenge 28 de maig, el Super3 celebra al Cosmocaixa de Barcelona un "Supercapdesetmana de robòtica", en què els súpers podran aprendre a fer un robot, conèixer com funcionen i fer-hi competicions. A més, tant dissabte com diumenge, els súpers podran participar en les diverses activitats programades al planetari, als laboratoris, al Toca Toca o al Creactivity. Per gaudir d'aquest Supercapdesetmana només cal presentar el carnet de súper al punt d'informació del Cosmocaixa.

 

super3.cat

Anar al contingut