Conversa castellera després de Les Santes de Mataró, a "Quarts de nou"
Conversa castellera després de Les Santes de Mataró, a "Quarts de nou"
Dijous, a les 22.05

Deures pendents, a "Quarts de nou"

Aquest dijous, a partir de les 22.05, la diada de les Santes de Mataró tornarà a protagonitzar "Quarts de nou". El programa casteller del 33 conversarà amb els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, les dues colles que estan més en forma, que van actuar a Mataró. I també entrevistarà els Castellers de Barcelona, que el cap de setmana van tornar a tastar la gamma de nou.

Les colles protagonistes de "Quarts de nou" d'aquest dijous van assolir fites importants el cap de setmana passat, però els va quedar feina per fer. Els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa van firmar castells de gamma extra, però van caure en dues ocasions; i als Castellers de Barcelona i als Capgrossos de Mataró els va passar el mateix amb els castells de nou pisos.

Durant el programa, Biel Duran conversarà amb Toni Bach, dels Castellers de Vilafranca; Marc Casanovas, dels Minyons de Terrassa, i Daniel Dàvila, dels Castellers de Barcelona. Amb ells, repassarà tot el que va donar de si la diada de les Santes de Mataró, on es van veure fins a quatre castells de gamma extra entre vilafranquins i terrassencs, les dues colles més potents del moment. Un equip del programa va viure una d'aquestes construccions, el pilar de 8 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca, al costat d'un dels seus protagonistes, Ivó Jordà. La crònica de la resta del cap de setmana també comentarà el doblet d'actuacions dels Castellers de Barcelona, a Sant Cugat i a Begues, on van tornar carregar el 3 de 9 amb folre.

A més, Elisabet Carnicé viurà de primera mà una diada castellera d'alt nivell al costat dels castellers més menuts. En aquest cas, la canalla dels Capgrossos de Mataró, que per les Santes tenia el difícil objectiu d'assolir el primer castell de nou de la temporada.

"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emet els dijous a les 22.05 al canal 33.

 

tv3.cat/quartsdenou

twitter.com/quartsdenou

Anar al contingut