Després d'eleccions, a "This is posteleccions"

El dijous 2 d'agost, a les 21.55, última edició de "Polònia: grans moments" d'aquest estiu, "This is posteleccions", que Ramon Gener (Ivan Labanda) no es perdrà. Més que res perquè és l'encarregat de presentar-lo i hauria estat lleig deixar plantats els espectadors.

No ha sigut un 2018 tranquil a "Polònia". Després de les eleccions, Inés Arrimadas (Lara Díez) va celebrar la seva victòria fins que es va adonar d'un petit detall: que no sumava prou escons.

Mentrestant, es van aprendre moltes coses. Com, per exemple, es va poder assistir a una classe de Dret per descobrir què era exactament el delicte de rebel·lió. Tampoc se'n va treure cap conclusió clara.

També es va tenir temps d'obrir un complex hoteler destinat als agents de l'ordre que van participar a l'1 d'octubre: "Múrcia d'Or: Ciudad de Contusiones".

Com calia esperar, el croissant va tornar a aparèixer a les vides dels espectadors de "Polònia". En aquest cas, es tractava d'un croissant de molt poques calories, perquè era un croissant simbòlic.

Cristina Cifuentes (Judit Martín) va desestabilitzar el govern de Mariano Rajoy (Queco Novell) amb dues cremes i uns títols acadèmics de dubtosa legitimitat. Finalment, amb la sentència de la Gürtel, aquest govern va fer aigües, com el Titanic.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Sant Joan Despí, 1 d'agost del 2018

Anar al contingut