Francesc Homs i Joan Tardà
Francesc Homs i Joan Tardà

Després de la constitució de la mesa del Congrés, Francesc Homs, del PDC, i Joan Tardà, d'ERC, han explicat les seves posicions a "Els matins" de TV3

Francesc Homs

"No sé de qui són els deu vots que ballen en la votació d'ahir. Ja m'agradaria saber-ho."

"No sé de quin són aquests deu vots que ballen en la votació dels vicepresidents. Nosaltres no vam establir cap vot amb el Partit Popular i Ciutadans."

"Ja m'agradaria a mi saber de qui són aquests vots, però les votacions són secretes. No sé si es podrà saber mai de qui són."

"Avui els diaris diuen coses totalment fora de lloc. Hi ha molts despropòsits, fan interpretacions que estan als antípodes de la realitat. La conclusió a què estic arribant veient determinades lectures és que devem fer molta nosa, que vulguin embrutar-nos d'aquesta manera."

Joan Tardà

"Jo el que ha fet CDC no ho hauria fet, però a mi les interioritats de casa dels altres se me'n foten."

"El que ha fet CDC, a fi i efecte de tenir grup parlamentari o no, afecta els electors i militants del Partit Demòcrata, que els pot agradar més o menys."

"Si vol que l'hi digui, jo no ho hauria fet, però a mi les interioritats de casa dels altres se me'n foten. Jo el que vull és que fem feina i que l'enllestim com més aviat millor."

"La gent es busca la vida, i buscar-se la vida és una obligació des que ets nen, i treballis en el que treballis. Si en aquest 'buscar-te la vida' has de fer coses que el teu electorat no entén, és el teu problema."

 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut