Desplegament especial de Catalunya Ràdio per seguir la jornada electoral

Aquest diumenge, 9 de març, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament a partir de dos quarts de vuit de la tarda el programa "Especial Eleccions 2008", presentat per Antoni Bassas.

Antoni Bassas liderarà un equip de cent persones amb l'objectiu d'informar dels resultats electorals amb la puntualitat i el rigor que caracteritzen la ràdio nacional de Catalunya.
A les vuit del vespre, es donaran a conèixer els resultats de l'enquesta que ha fet la consultora IPSOS, per a Catalunya Ràdio, a 210.000 votants de 1.400 col·legis electorals repartits per tot Espanya. Amb el resultat de l'enquesta a peu d'urna, Bassas analitzarà la situació amb els periodistes Joan Tàpia i Francesc Marc Álvaro, Enric Lacalle, president del comitè organitzador del Meeting Point, el sociòleg Salvador Cardús, i l'escriptor i articulista Antoni Puigverd.
Hi haurà connexions amb les seus dels partits catalans (PSC, CiU, ERC, PPC i ICV) i amb les del PSOE i el PP a Madrid, per saber com viuen la jornada electoral els candidats. També es connectarà amb Andalusia, on també se celebren eleccions autonòmiques, amb el País Basc, les Balears i València.
La contracrònica anirà a càrrec de l'equip de l'"Alguna pregunta més?" i de la col·laboració especial d'Empar Moliner, que serà a l'Hotel Majestic de Barcelona, punt de trobada de Convergència i Unió, i d'Antoni Maria Espadaler, que copsarà l'ambient de la seu d'Esquerra Republicana de Catalunya. A més, Carles Capdevila serà al quarter general del PP, al carrer Gènova de Madrid, i Francesc Domènech recorrerà els carrers adjacents a la recerca d'opinions i anècdotes. Des de Ferraz, la seu del PSOE, Guillem Sans es fixarà en els moviments de José Luis Rodríguez Zapatero i els seus.
A partir de les deu, arribarà l'anàlisi dels resultats oficials amb l'opinió de Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB, Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB, i Pere Vilanova, catedràtic de Ciències Polítiques de la UB.
"Especial Eleccions 2008" s'allargarà fins a les dotze de la nit i es podrà seguir per internet (www.catradio.cat). En total seran cinc hores i mitja d'informació puntual, rigorosa, amena, plural i diversa sobre el futur polític dels pròxims quatre anys a Espanya.
Connexions amb el Camp Nou i amb el circuit de Losail
La nit electoral coincidirà amb el partit Barça – Vila-real i també amb la primera cursa de Moto GP del Mundial de Motociclisme, que es disputarà al circuit de Losail, a Qatar, i serà la primera que es correrà de nit.
"La transmissió d'en Puyal" s'emetrà només per internet a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio (www.catradio.cat). En els moments més decisius del partit, Antoni Bassas connectarà amb el Camp Nou. A més, seguirà l'evolució dels pilots de Moto GP amb les cròniques de l'enviat especial a Qatar, Damià Aguilar.
Seguiment de la jornada electoral
Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran de manera exhaustiva la jornada electoral. A partir de les nou del matí, informaran de l'obertura dels col·legis electorals, de les incidències si n'hi ha en la constitució de meses, de les votacions dels candidats i dels percentatges de participació.
Catalunya Ràdio n'informarà als butlletins horaris i als informatius, mentre que Catalunya Informació anirà renovant dades durant tota la jornada als seus blocs informatius.
Anar al contingut