Desplegament especial de Catalunya Ràdio per la campanya electoral

Catalunya Ràdio farà un seguiment exhaustiu de la campanya electoral dels comicis del 9 de març, amb un programa especial de seguiment de l'inici de la campanya i un altre la nit electoral, a més d'entrevistes i debats amb els caps de llista.
Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio

El tret de sortida de la campanya a "Hora Zero"
Aquest dijous 21 de febrer, a les dotze de la nit, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament "Hora Zero", un programa especial de seguiment de l'inici de la campanya electoral, presentat per Lluís Urpí.
Durant una hora, fins a la una de la matinada, Urpí connectarà amb els periodistes desplaçats als punts on els candidats catalans faran l'enganxada del primer cartell. A més, hi haurà connexions amb Madrid per saber l'última hora del començament de campanya de José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy.

Entrevistes, debats i preguntes durant la campanya a Catalunya Ràdio

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà els caps de llista per Barcelona, del 3 al 7 de març. Antoni Bassas passejarà amb els candidats durant uns 25 minuts pels carrers o indrets que hagin escollit i els preguntarà pels temes de més actualitat. Les entrevistes començaran a dos quarts de deu del matí.
- Dilluns 3 de març: Joan Herrera, cap de llista d'IC-Verds per Barcelona
- Dimarts 4: Dolors Nadal, cap de llista del PPC per Barcelona
- Dimecres 5: Joan Ridao, cap de llista d'ERC per Barcelona
- Dijous 6: Josep Antoni Duran i Lleida, cap de llista de CiU per Barcelona
- Divendres 7: Carme Chacón, cap de llista del PSC per Barcelona

Per la seva banda, la primera setmana de campanya, del 25 al 29 de febrer, Xavier Graset tindrà com a convidats a "L'oracle" de Catalunya Ràdio els número dos de cada formació: Núria Buenaventura, d'IC-Verds; Jorge Fernández Díaz, del PPC; Joan Tardà, d'ERC; Pere Macias, de CiU; i Joan Clos, del PSC.
Entre el 3 i el 7 de març, Graset també farà debats a Lleida, Girona i Tarragona amb els caps de llista d'aquestes demarcacions.
"El Cafè de la República" de Catalunya Ràdio, amb Joan Barril, inclourà l'espai ‘Preguntes a cinc', on els cinc candidats de les formacions catalanes amb representació al Congrés dels Diputats respondran a la mateixa qüestió. ‘Preguntes a cinc' es reemetrà l'endemà a Catalunya Informació.
Entrevistes i espais temàtics a Catalunya Informació
Catalunya Informació farà entrevistes breus, de 3 o 4 minuts de durada, als caps de campanya i caps de llista per Barcelona, que s'emetran un parell de cops durant el dia i també a l'espai ‘Catalunya nit', a partir de les onze de la nit.
A més, entrevistarà els caps de llista per Tarragona, Lleida i Girona, entre el 3 i 7 de març. Les entrevistes es faran dins la desconnexió de dos quarts de vuit del vespre.
Girona:
dilluns 3 de març: Biel Jover, d'IC-Verds
dimarts 4: Alícia Sánchez Camacho, del PPC
dimecres 5: Francesc Canet, d'ERC
dijous 6: Jordi Xuclà, de CiU
divendres 7: Montserrat Palma, del PSC
Tarragona:
dilluns 3 de març: Josep Suñé, d'IC-Verds
dimarts 4: Francesc Ricomà, del PPC
dimecres 5: Lluís Aragonés, d'ERC
dijous 6: Jordi Jané, de CiU
divendres 7: Francesc Vallès, del PSC
Lleida:
dilluns 3 de març:Josep Anton Moreno, d'IC-Verds
dimarts 4:José Ignacio Llorens, del PPC
dimecres 5: Jordi Ausàs, d'ERC
dijous 6: Conxita Tarruella, de CiU
divendres 7: Teresa Cunillera, del PSC
Catalunya Informació abordarà ‘La campanya en xifres', amb dades sobre candidatures, votants, evolució del vot en blanc i nul, els nous votants, els votants que viuen a l'estranger...
També oferirà ‘La campanya temàtica', on analitzarà allò que diuen els programes dels partits amb representació al Congrés dels Diputats sobre quinze temes que preocupen l'opinió pública: educació, habitatge, immigració, terrorisme o infraestructures, entre altres.
Final de campanya i eleccions
Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran amb especial atenció el tancament de la campanya electoral, divendres 7 de març.
La nit de les eleccions, Antoni Bassas realitzarà un programa especial amb el desplegament dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, que s'emetrà conjuntament per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.