"Nadal a La Cubana"
"Nadal a La Cubana"

Demà "Nadal a La Cubana", el programa especial de Nadal de Catalunya Ràdio, amb la participació del Tió Solidari

El programa es farà en directe des del Teatre Coliseum de Barcelona a partir de les 10 del matí i el presentaran els realitzadors de l'emissora

S'hi podran veure fragments de l'obra de La Cubana, "Gente bien, el musical", basada en l'obra de Santiago Rusiñol, i les actuacions musicals de : Buhos, Luthea Salom o The Gourmets Vocal Quartet, entre d'altres

El Teatre Coliseum de Barcelona acollirà demà, 23 de desembre,  la festa de Nadal de Catalunya Ràdio amb els seus oients. El programa començarà amb un fragment de l'obra "Gente bien, el musical" situada al palau  del comte de l'obra, basada en una comèdia de Santiago Rusiñol.

El programa, que durarà fins a les dues, el presentaran Mònica Terribas, Mariola Dinarès, Òscar Fernández, Empar Moliner, Roger de Gràcia, Àlex Gorina, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Kílian Sebrià, Sílvia Cóppulo, Xavier Solà, Maria de la Pau Janer, Quim Rutllant, Ester Plana, Maite Sadurní, Adrià Bas, Albert Murillo, Carles Martínez Davó i Dolors Martínez.

Durant tot el matí també hi haurà les actuacions musicals de Buhos, Luthea Salom, The Gourmets Vocal Quartet, Paul Klason, Arnau Tordera, del grup Obeses; Adrià Salas de La Pegatina i Ramon Mirabet. També es podran veure els números musicals de "Gente bien, el musical" de La Cubana.

A la festa també s'hi han afegit altres companys com  Espartac Peran, de "Divendres" de TV3;  Miqui Puig de "La pista de fusta" d'iCat.cat; l'escriptor  Matthew ThreeAdam Martín i  l'actor David Olivares. Tots dos col·laboren a "Estat de Gràcia". També hi seran els actors de La Cubana Mont Plans, Mercè Comes i Jordi Milán; els meteoròlegs  Francesc Mauri i Tomàs Molina; els actors  Francesc Orella i Pepa López, de la sèrie de TV3  "Merlí", i Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, també protagonistes de "Merlí", i que aquest any faran les campanades de TV3. Aquestes campanades també es podran seguir per Catalunya Ràdio.

Durant el programa, es farà cagar el Tió Solidari i, per això, hi intervindrà Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments, entitat que centralitza la  9a edició del Tió Solidari.  Aquest tió es col·loca  per recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa. La campanya nadalenca, destinada a les famílies més necessitades de Catalunya, també té l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió entre els infants. Amb aquesta acció solidària, l'emissora manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

Tothom que vulgui col·laborar amb el Tió Solidari pot adquirir vals d'un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa, en una campanya que s'allargarà fins al 5 de gener. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions a online.abacus.coop i iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que des del Banc dels Aliments s'entregaran a famílies amb nens que tenen mancances alimentàries.

Després dels més de 52.000 quilos de menjar infantil recollits durant la campanya del 2015, aquest Nadal també es demanen aliments especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Es tracta de productes dels quals habitualment es recull poca quantitat i que són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb qui treballa el Banc dels Aliments.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut