Roger de Gràcia
Roger de Gràcia

Demà "Estat de gràcia", amb Roger de Gràcia, començarà una secció per comentar diferents aspectes que es tracten a la sèrie de TV3 "Merlí"

A partir de demà i cada dimarts, a partir de les sis de la tarda, el programa "Estat de gràcia" farà una secció on s'aprofundirà en algun aspecte del capítol de la sèrie "Merlí" que cada dilluns emet TV3.

En concret demà, Roger de Gràcia tractarà sobre quina és la forma de vestir correcta per anar a l'escola amb Maria Jesús Comellas, pedagoga i  doctora en Psicologia, i amb Laura Farré, professora de Secundària de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga.

Recordem que "Merlí" ha tornat amb força en aquesta segona temporada d'emissió, i ha liderat l'audiència en la seva franja en dues ocasions.

"Merlí", sèrie protagonitzada per Francesc Orella, explica la història d'un professor de filosofia de 55 anys. Culte, de moral pròpia, un home que va a la seva, seductor i amb una vida sexual intensa. D'afilat humor negre, resulta irritant, mordaç i irònic per a la resta de professors, però no per als seus alumnes, que el troben original, divertit i estimulant.

La sèrie s'emet cada dilluns al voltant de tres quarts d'onze.

"Estat de gràcia" s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de quatre a set de la tarda.

 

catradio.cat/EstatDeGracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia

Anar al contingut