"Scaramouche" de Dagoll Dagom
"Scaramouche" de Dagoll Dagom

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" serà en directe al Teatre Victòria de Barcelona amb motiu de l'estrena de "Scaramouche", el nou musical de Dagoll Dagom

A partir de les deu, Mònica Terribas entrevistarà els responsables de la companyia, els autors de la música i els actors. També s'hi podran veure i sentir diversos fragments musicals de l'obra, en què participen deu músics en directe i divuit actors

Demà , 20 de setembre, a partir de les deu del matí, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas,  es farà des del Teatre Victòria de Barcelona per la propera estrena de "Scaramouche", el nou musical de la companya catalana  Dagoll Dagom, un espectacle  basat en la novel·la homònima de Rafael Sabatini, escrita l'any 1921, ambientada en l'època de la Revolució Francesa, amb la música composta per Albert Guinovart.

El programa començarà amb el número musical de la nova proposta de Dagoll Dagom "Tots portem una màscara". Després, entrevistes a Joan Lluís Bozzo, director de la companyia i autor del llibret de "Scaramouche"; David Pintó, ajudant de direcció de la representació, i Joan Vives, director musical. Mes tard, Mònica Terribas parlarà amb Jaume Serra, responsable d'"Arlequí Màscares" i, tot seguit, segona actuació musical. S'interpretarà l'escena "Curaré els teus mals".

La pròxima convidada serà  Montse Amenós, responsable de vestuari de l'obra, i després es podrà veure l'escena del musical  "Colla de mones". A un quart de dotze, serà el moment d'entrevistar els actors Toñi Viñals, Mireia Mambo, Ana San Martín i Ivan Labanda.

En acabar, Jesús Esperanza, mestre d'esgrima, i Juanjo Michavila, entrenador del Club SAM i membre de la federació catalana d'aquest esport, explicaran els secrets per ser un bon espadatxí. A més, Agustí Alberdi, responsable de l'Armeria Alberdi, detallarà com es fabrica un floret.

Per acabar, Mònica Terribas parlarà amb Albert Guinovart, compositor del musical, i, seguidament, actuació final i comiat del musical "Scaramouche", amb tota la companyia. 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, des de les sis del matí fins a la una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut