"El matí de Catalunya Ràdio" a Granollers
"El matí de Catalunya Ràdio" a Granollers

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà un programa especial des de Granollers amb motiu de la trentena edició de la Mitja Marató

El programa es farà des del complex cultural Roca Umbert Fàbrica de les Arts i es centrarà en la prova esportiva que es correrà diumenge, l'actualitat de la ciutat i també del Vallès en general.

El programa començarà amb el repàs habitual de l'actualitat i a tres quarts de nou, tertúlia amb alcaldes i regidors de municipis del Vallès. Hi seran Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Jordi Solé, alcalde de Caldes de Montbui; Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga; Josep Maria Osuna, alcalde de Ripollet; Jaume Gelada, regidor del PP a l'Ajuntament de Cardedeu, i Javier González, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa.

"Control Claret", amb Laia Claret, se centrarà en les acreditacions per participar en la Mitja Marató de Granollers.  A un quart d'onze, Mònica Terribas entrevistarà Josep Maria Lloreta, president de KHT, empresa que patrocina la Mitja Marató i que també  ha fet els patrocinis al Dakar de Nani Roma, Laia Sanz o del xilè "Chaleco" López. L'empresa es dedica a fabricar detergents i sabons.

A dos quarts d'onze hi haurà una taula rodona sobre el "running" amb Sílvia Tremoleda, màster en nutrició esportiva pel COI, diplomada en dietètica i alimentació, i triatleta;  Toni Cornellas, referent de l'Associació Esportiva la Mitja Marató, entitat organitzadora;  Maria Guixà, redactora d'Esports de Catalunya Ràdio  i editora del programa "Tot gira migdia", i  Carles Castillejo, atleta.

Albert Murillo a "Clicats" parlarà de  l'existència  d'apps per als smartphones que serveixen per córrer,  i després, actuació de Showarma i els Falafels.

A "Fem-ho fàcil", es parlarà de la Fonda Europa amb el seu responsable, Ramon Parellada. Ens explicarà la recepta de la botifarra de la Garriga amb seques de Granollers. Es tracta d'un plat d'esmorzar de forquilla típic de la Fonda. Originàriament, la gent demanava "mitja ració". Josep Pla és qui va inventar el concepte de l'esmorzar de forquilla. Ho va deixar escrit a la "Guia de Catalunya" quan va  parlar de Granollers. Per acabar, "Meteomauri" amb Francesc Mauri, i els Minoristes, amb Adrià Cuatrecases

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut