Demà, dijous 12 de març, el Concurs Internacional de Música Maria Canals i Catalunya Música us conviden a tocar el piano

El piano de cua estarà situat al davant de la porta principal de les instal·lacions de Catalunya Ràdio el dijous 12 de març, de les 8 del matí a les 8 del vespre, a disposició de qui el vulgui tocar.

A més, durant tot aquell dia, Catalunya Música ha convidat pianistes destacats, com ara Daniel Blanch o Michael Andreas Haeringer, i d'altres en formació, provinents de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona i de l'ESMUC, que amenitzaran la iniciativa durant tota la jornada. Paral·lelament, es faran connexions puntuals per copsar l'activitat musical que es desenvolupi al voltant del piano de cua i es transmetran en directe per l'antena de Catalunya Música les actuacions més destacades.

També hi intervindran Juan Songel, Carles Sánchez, Gerard Guerra, Irene Arrue  Joina Canyet, Daniel Vidal i Arnau Brichs.

Després de l'èxit de l'edició anterior i per segon any consecutiu, Catalunya Música se suma a l'acció del 61è Concurs Internacional de Música Maria Canals que, entre el 8 de març i el 30 de maig, situarà 60 pianos de cua en diferents espais públics de la ciutat de Barcelona i diferents localitats catalanes, perquè tothom qui ho vulgui els pugui tocar.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut