"Dead Slow Ahead" i "Oleg y las raras artes" participaran a D'A

D'A, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, ha anunciat els primers títols que formaran part de la programació de la sisena edició, entre els quals hi ha dos documentals amb la participació de TV3, "Dead Slow Ahead", de Mauro Herce, i "Oleg y las raras artes", d'Andrés Duque

D'A, el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, celebra la sisena edició del 21 d'abril a l'1 de maig. Aquest any s'hi podran veure més de setanta films de 23 països, amb dotze obres de directors debutants, deu films espanyols i deu obres dirigides per dones. En un primer avanç de la programació, el festival ha anunciat el títol de tres produccions documentals seleccionades, entre les que hi ha dues produccions amb la participació de TV3. La programació sencera es donarà a conèixer en roda de premsa el 5 d'abril.

La secció Transicions, dedicada a les millors pel·lícules de cinema d'autor reconegudes a festivals internacionals i per la crítica, projectarà l'"opera prima" de Mauro Herce, "Dead Slow Ahead". Estrenada i premiada l'estiu passat al Film Festival Locarno, ha recollit nombrosos premis des de llavors. "Dead Slow Ahead" és una producció de Nanouk Films, El Viaje Films i Bocalupo Films en coproducció amb Televisió de Catalunya. 

A la secció Direccions, dedicada als autors de referència sense els quals no es pot entendre la creació cinematogràfica contemporània, es veurà el nou treball del cineasta hispanoveneçolà Andrés Duque, "Oleg y las raras artes", guardonat aquest any amb el Gran Premi Punto de Vista a la millor pel·lícula al Festival Internacional de Cine Documental de Navarra. "Oleg y las raras artes" és una producció d'Intropía Media, Estudi Playtime i Lluís Miñarro, amb la col·laboració de TV3.

tv3.cat/coproduccions
tv3.cat/documentals

Anar al contingut